Rafael Nadal tata Daniil Medvedev Elina Svitolina mama Gael Monfils Tenis ATP Tenis

FOTO Prima imagine cu Elina Svitolina în postura de mamă

Nadal, Medvedev, Monfils și Svitolina au devenit părinți, în ultimele șapte zile.

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 08:59
Data actualizarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 09:15

Ultimele șapte zile au adus trei nașteri importante în lumea tenisului. Fanii „Sportului Alb” s-au înduioșat la auzirea veștii că Rafael Nadal și Maria Francisca Perello au devenit părinți, în urmă cu șapte zile, dar vestea fericită a fost întărită de știrile nașterilor reușite de Elina Svitolina și Daria Medvedev, în ultimele 24 de ore. 

Daniil și Daria Medvedev au devenit părinții unei fetițe în ziua de vineri, 14 octombrie, în timp ce Elina Svitolina a născut-o pe Skai Monfils sâmbătă-dimineața, 15 octombrie, în jurul orei 06:00, ora Europei Centrale. 

Nadal, Medvedev, Monfils și Svitolina au intrat în clubul părinților din lumea tenisului

„Ce noapte! Doamnelor și domnilor, vă rog să o primiți călduros pe Skai Monfils,” a scris Elina Svitolina pe Instagram, prezentându-și fiica. 

„Am avut parte de cea mai uimitoare noapte din viața mea, care s-a încheiat cu cel mai frumos cadou primit, în jurul orei 6. Elina a fost puternică și curajoasă. Nu îi pot mulțumit suficient ei și lui Dumnezeu pentru acest moment special. Bun venit în lume, mica mea prințesă, Skai,” a scris Gael Monfils, împărtășind bucuria soției sale.

„14.10.2022. Bun venit în lume, fetițo”, a scris Daniil Medvedev din Nice, Franța, în descrierea unei imagini care o arată pe fiica sa. 

„După câteva zile și multe mesaje de iubire primite, țin să vă mulțumesc tuturor. Suntem foarte fericiți, iar toată lumea se simte bine. Vă îmbrățișez,” a scris Rafael Nadal, la câteva zile după nașterea băiatului Rafael Nadal Jr. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!