GALERIE FOTO Primele imagini cu Rafael Nadal ținându-l în brațe pe Rafa Jr. 

Rafael Nadal tata Rafael Nadal Jr. Rafael Nadal tatic Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 10:14
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 10:11

Rafael Nadal a fost fotografiat ținându-și în brațe fiul care va împlini curând trei luni de viață. 

După 17 ani de relație, Rafael Nadal și Maria Xisca Perello au devenit părinți. Data de 8 octombrie 2022 va purta pentru totdeauna o însemnătate aparte pentru cuplul de spanioli, întrucât a marcat nașterea primului copil, Rafael Nadal Perello.

Chiar dacă rezultatele tenismenului din Manacor nu au fost încântătoare în ultima perioadă, Rafael Nadal se bucură să petreacă timp cu fiul său, Rafael Nadal Jr., alături de care a fost fotografiat în Australia. 

Rafael Nadal, fotografiat ținându-și în brațe fiul de trei luni 

Soția lui Rafael Nadal, Maria Xisca Perello a fost observată asistând la antrenamentele soțului, alături de fiul lor, un obicei pe care nu îl avea în trecut, dar care arată cât de mult înseamnă familia pentru multiplul campion de Grand Slam.

Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) a pierdut două din trei meciuri jucate la Turneul Campionilor, în luna noiembrie, dar și primele două partide oficiale jucate în 2023, în favoarea britanicului Cameron Norrie, respectiv australianului Alex De Minaur.

Rafa Nadal este campion en-titre al Openului Australian, după victoria istorică semnată în 2022, la capătul unei finale de 5 ore și 24 de minute jucate în compania rusului Daniil Medvedev. 

sursă foto: Luigi Gatto

Cine e cel mai bun: Federer, Nadal sau Djokovic? Andrei Pavel a răspuns fără să clipească.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!