Eugenie Bouchard Tenis WTA Romania Transylvania Open 2022 Tenis

VIDEO „Frec menta! De ce râdeți?” Clujenii au izbucnit în hohote de râs când Eugenie Bouchard a pronunțat expresii românești colorate

Eugenie Bouchard nu s-a ferit să pronunțe câteva dintre cele mai inventive expresii românești, la invitația organizatorilor Transylvania Open. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 18:15
Data actualizarii: Sambata 15 Octombrie 2022, 18:25

„Sunteți atât de ciudați!”, a spus Eugenie Bouchard, în timpul unui joc în care s-a implicat, în timpul Transylvania Open 2022. Rugată de organizatori să citească o serie de expresii românești, canadianca Eugenie Bouchard le-a găsit stranii pe cele mai multe dintre ele.

Când Genie Bouchard a citit zicala „frec menta”, reprezentanții Openului Transilvaniei au izbucnit în râs, făcând-o pe sportiva nord-americană să se întrebe despre motivul pentru care aceștia s-au amuzat atât de puternic. 

„De ce râde lumea?”, s-a întrebat Eugenie Bouchard, când a citit zicala „a freca menta”

„Mă îmbăt cu apă rece,” a spus Genie Bouchard, râzând și catalogând românii drept „ciudați.” 

„Nu are niciun sens pentru mine, dar o să continuăm, vreau să le citesc pe toate,” a spus Genie Bouchard, care a spus despre zicala „a-i fi frică de propria umbră” că ar fi singura care a avut o doză de sens. 

Genie Bouchard a jucat un singur set la Cluj-Napoca

„Ce dracului!”, s-a exprimat Genie Bouchard, când a citit expresia „a umbla cu cioara vopsită”, neînțelegând proveniența acestei vorbe. 

Eugenie Bouchard a jucat un singur set la Cluj-Napoca, retrăgându-se în meciul cu Anhelina Kalinina, acuzând probleme fizice. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!