Benoit Paire covid-19 US Open 2020 Tenis US Open 2020

PANICA LA NEW YORK! Nu mai putin de 11 jucatori au intrat in contact direct cu Benoit Paire, jucatorul depistat pozitiv la testul COVID-19

Bula de siguranta de la US Open a suferit primele lovituri inca inainte de prima zi de concurs. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 19:21
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 19:25

Bula de siguranta instalata de organizatorii US Open la New York a fost sparta inca inainte ca turneul sa inceapa. Benoit Paire, numar 22 ATP a fost depistat pozitiv la testul COVID-19, iar surse din interiorul hotelului, printre care si jucatorul Alex De Minaur relateaza ca 10-11 jucatori au intrat in contact direct cu tenismenul francez. 

"Stiu ca 10 sau 11 jucatori au primit protocoale diferite pe care trebuie sa le respecte pentru ca au fost in apropierea lui Benoit Paire. Nu stiu ce presupun acestea sau care sunt jucatorii, dar cred ca le vor permite sa joace," a afirmat jucatorul australian, Alex De Minaur (28 ATP). 

Mai mult decat atat, Noah Rubin (228 ATP) - tenismen newyorkez citat de UbiTennis informeaza ca acei 11 tenismeni care au intrat in contact cu Benoit Paire au fost nevoiti sa semneze un nou acord prin care isi arata intentia de a juca la US Open, in urma ridicarii anumitor suspiciuni cu privire la securitatea bulei anti-coronavirus.

Cel mai faimos tenismen care a intrat in contact direct cu Benoit Paire in ultimele zile este Richard Gasquet (51 ATP), care se va duela in a doua zi de concurs cu experimentatul croat, Ivo Karlovic.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!