Regula majoră pe care Darren Cahill ar schimba-o în tenis în secunda doi: Sharapova ar fi fost afectată

Darren Cahill Maria Sharapova Tenis ATP Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 10:15
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 10:15

Darren Cahill ar vrea ca tenisul modern să penalizeze jucătorii care greșesc în aruncarea mingii, la serviciu. 

Sătul să observe mulți jucători și jucătoare având probleme în a servi din prima mingea în teren, Darren Cahill a declarat că ar schimba o regulă importantă în tenisul mondial.

Fostul antrenor al Simonei Halep a precizat că ar schimba multe aspecte ale tenisului modern, dar, dacă ar trebui să aleagă doar unul, ar vota pentru introducerea regulii potrivit căreia mingea, o dată aruncată din mână, la serviciu, este considerată în joc.

Darren Cahill: „Mingea, o dată aruncată din mână, este în joc. Nu există repetarea ei.”

„Prima regulă pe care aș schimba-o instant ar fi următoarea: mingea, o dată aruncată din mână, este în joc. Nu există repetarea ei. Dacă nu ești suficient de bun încât să îți arunci corespunzător mingea și să o servești, asta e o greșeală. Aș schimba asta în secunda doi,” a spus Darren Cahill în podcastul The Big Deal. 

Dacă Simona Halep a avut rar probleme în a-și arunca la o înălțime potrivită mingea, înainte de a servi, Maria Sharapova, Caroline Wozniacki și chiar Serena Wiliams rămân în amintirile fanilor tenisului drept jucătoare care au avut frecvent această problemă. Dacă regula propusă de Darren Cahill ar fi fost introdusă, acestea ar fi produs mai multe duble greșeli pe serviciu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!