Cine este Messi din tenis? Carlos Alcaraz a răspuns fără să ezite

Carlos Alcaraz Lionel Messi Roger Federer Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 08:10
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 08:20

Carlos Alcaraz nu a avut nevoie de timp de gândire, când a precizat pe cine vede echivalentul lui Messi, din fotbal, în tenis. 

Întrebat cine este Lionel Messi din tenis, Carlos Alcaraz - cel mai tânăr număr 1 ATP din istorie - a răspuns fără să necesite timp de gândire. „Roger Federer, pentru talentul său și pentru ușurința cu care joacă,” a fost replica oferită de tenismenul din Murcia. 

Vorbind despre idealurile sale în tenis, jucătorul iberic are ca dorință supremă câștigarea cât mai multor titluri de mare șlem. Alcaraz este conștient că trebuie să fie cu ochii pe Novak Djokovic și Rafael Nadal, pentru a-și continua demersul în anii următori, în care îi va avea pe cei doi ca rivali direcți. 

Carlos Alcaraz îl vede pe Roger Federer pentru tenis echivalentul argentinianului Lionel Messi în fotbal 

„Vreau să continui să câștig multe Grand Slam-uri, iar pentru asta trebuie să fiu atent la Djokovic și Nadal. Anii trec, iar ei continuă să câștige aceste competiții, dând tot ce au mai bun. Asta mi-aș dori și eu să fac, să rămân la cel mai înalt nivel, de-a lungul anilor,” a adăugat Carlos Alcaraz. 

Revenind la Messi, considerat de mulți cel mai bun fotbalist din istorie, Carlos Alcaraz a menționat că îl admiră mult pentru longevitatea sa, condusă la cel mai puternic nivel competitiv. 


Cine e cel mai bun: Federer, Nadal sau Djokovic? Andrei Pavel a răspuns fără să clipească. 

„Îl admir pentru numărul notabil de ani în care a rămas la cel mai înalt nivel, mai ales având în vedere câte titluri a câștigat. Continuă fără încetare să joace la cel mai înalt nivel și îl admir mult pentru asta. Messi a fost supereroul Cupei Mondiale. Și-a consacrat țara în Qatar,” a declarat Carlos Alcaraz pentru Ole

Revenit la antrenamente, după ruptura abdominală suferită în finalul sezonului trecut, care l-a forțat să lipsească de la Australian Open, Carlos Alcaraz și-a tatuat pe braț data finalei US Open 2022 - 11.09.2022 -, care a marcat primul său titlu de mare șlem cucerit. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!