„Nu știu ce naiba face, îi critică pe toți!” Ilie Năstase dezaprobă stilul de antrenorat al lui Patrick Mouratoglou

Ilie Nastase Patrick Mouratoglou Simona Halep eliminare US Open 2022 Simona Halep Patrick Mouratoglou US Open 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 August 2022, 16:30
Data actualizarii: Marti 30 August 2022, 16:30

Ilie Năstase s-a declarat nemulțumiti de pasivitatea antrenorului Patrick Mouratoglou din timpul partidei pierdute de Simona Halep în fața ucrainencei Daria Snigur, în primul tur la US Open 2022. 

Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) a suferit cea mai neașteptată înfrângere a sezonului, în primul tur al Openului American, în care a înfruntat-o pe ucraineanca Daria Snigur (20 de ani, 124 WTA)

Ilie Năstase, despre Patrick Mouratoglou: „Nu știu ce naiba face, că văd că îi critică pe toți.”

Eleva lui Patrick Mouratoglou a pierdut, scor 6-2, 0-6, 6-4, iar Ilie Năstase (76 de ani) a reacționat, făcând o serie de declarații dezaprobatoare la adresa antrenorului francez cu origini grecești.

Primul lider ATP din Era Open nu este convins de calitatea tehnicianului Patrick Mouratoglou, despre care a afirmat că nu a suferit alături de Simona Halep, interpretând comportamentul său ca fiind pasiv și neprofesionist. 

„În loc să sufere alături de Simona, și-a pus ochelarii de soare și a vrut să fie văzut la televizor.”

„Eu, de băiatul ăsta, de antrenor, nu am auzit ca jucător. Cred că nu a jucat nici la turnee satelit. Înțelegi? Poate că este un antrenor bun, nu știu, dar la tenis nu cred că se pricepe, după mine. Am văzut că el îi critică pe Nadal, că nu știu cum nu dă, pe Federer, că nu știu ce naiba face. El ce știe să dea? Că văd că îi critică pe toți?

Nu ai văzut ce față are, cum stă acolo, în lojă, zici că este statuie. În loc să sufere alături de ea, el își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor. Nu vezi că vrea să fie mai mare vedetă decât a fost vreodată în viața lui?

De ce nu ia o jucătoare care nu este cunoscută să o ducă în top? Să vedem dacă poate. El ia doar dintre jucătoarele bune… Și eu pot să o antrenez pe Serena, nu este foarte dificil când este o sportivă foarte valoroasă. Este ușor! Ai văzut să ia vreuna care este pe locul 100 WTA sau 200 WTA să o ducă sus? Eu nu am auzit!”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Playtech.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!