Jelena Djokovic Novak Djokovic sotie Novak Djokovic US Open 2022 Novak Djokovic vaccin Tenis

Novak Djokovic, ironizat de o revistă de tenis: reacția furibundă a soției, Jelena, pe tema interdicției în SUA

Jelena Djokovic a sărit în apărarea soțului său, după ce publicația Raquet Magazine s-a întrebat de ce Novak Djokovic continuă să se înscrie la turnee ale căror reguli nu îi permit să participe. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 09:05
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 09:10

De 21 de ori campion în turneele de mare șlem, Novak Djokovic (35 de ani) ar putea încheia sezonul 2022 fără dreptul de a participa la două din cele patru Grand Slam-uri ale anului.

Posibila absență a sârbului Novak Djokovic de la US Open stârnește diverse comentarii, dar Jelena Djokovic nu a îndurat reacția revistei Raquet Magazine. 

SUA continuă să interzică accesul persoanelor străine nevaccinate anti-COVID

„De ce acest băiat continuă să se înscrie la turnee sperând că vor schimba regulile pentru el?”, s-au întrebat jurnaliștii de la Raquet Magazine. 

„Conform regulamentului și clasamentului, Novak este acceptat automat la aceste turnee. Deci care este logica acestui tweet? Asta chiar e o publicație adevărată?

Cea mai importantă poziție a lui Novak este să fie un campion în tenis. Și și-a asumat-o. Având în vedere că sunteți o revistă de tenis, poate că ar fi mai bine să vă concentrați pe tenis în săptămânile următoare. Luați o poziție, fiți ceea ce vreți să fiți. O revistă de tenis care scrie despre tenis,” a fost replica dată de soția lui Novak Djokovic. 

US Open 2022 începe în 29 august, iar doi congresmeni republicani, Claudia Tenney și Louie Gohmert au redactat o scrisoare destinată președintelui Joe Biden, prin care acesta este rugat să îi ofere tenismenului sârb o permisiune specială de intrare pe teritoriul american, o mutare care vizează interesul național, punctează aceștia. 

Modifică setările cookies