GALERIE FOTO „Promit că am venit aici să joc tenis!” Eliminată de la Australian Open, Irina Bara pozează la plajă 

Irina Bara Australian Open Irina Bara sexy Tenis WTA Romania Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 13:06
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 12:20

Irina Bara a declarat că s-a distrat de minune în Australia, bucurându-se cum se cuvine de vremea călduroasă. 

Irina Bara (26 de ani, 134 WTA) a avut un început de sezon 2022 cu diverse întorsături de situație. Sportiva din România a luptat cu abnegație în faza calificărilor Openului Australian, dar a pierdut în finala calificărilor.

Întâmplarea a făcut ca Ons Jabeur, cap de serie numărul 9 să se retragă din turneu cu mai puțin de 24 de ore înaintea startului competiției, astfel că Irina Bara a primit statutul de pierzătoare norocoasă, ajungând să debuteze în tabloul de simplu al Openului Australian

2022, anul în care Irina Bara a debutat la Australian Open

Bara a cedat în fața spanioloaicei Nuria Parrizas-Diaz (63 WTA), scor 6-3, 6-1, dar s-a ales cu un așa-zis cadou în valoare de $75,000, suma reprezentând cecul acordat jucătoarelor eliminate în turul întâi al acestei ediții a Grand Slam-ului de la Melbourne.

În proba de dublu, Irina Bara și Ekaterina Gorgodze - care au încheiat sezonul 2021 cu 4 turnee câștigate în 5 luni, printre care WTA 250 Transylvania Open - au avut ghinion la tragerea la sorți, jucând cu Marie Bouzkova și Lucie Hradecka, în favoarea cărora s-au înclinat în minim de seturi, scor 6-3, 6-4. 

În ciuda eliminărilor suferite în rundele inaugurale, Irina Bara pare să se fi bucurat din plin de vizita făcută în Australia.

„Mi-a plăcut fiecare clipă la Australian Open. Promit că am venit aici să joc tenis,” a scris Irina Bara în postările publicate pe Instagram, glumind pe seama imaginilor în bikini.

Bara s-a bucurat de Revelion într-un hotel de lux din Melbourne, a vizitat obiectivul turistic Twelve Apostles și s-a plimbat prin orașul Melbourne, experiențe prezentate într-o manieră atractivă pe rețelele de socializare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!