Simona Halep Wimbledon 2022 Simona Halep Karolina Muchova Simona Halep reactie Tenis WTA Romania Wimbledon 2022 Tenis

„Iubesc să joc tenis și ador munca din spate, care nu e ușoară” Simona Halep l-a menționat pe Mouratoglou după victoria cu Muchova

Simona Halep i-a dat credit noului său antrenor, Patrick Mouratoglou, după victoria din primul tur la Wimbledon 2022. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 19:30
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 19:32

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a jucat un tenis impresionant, la revenirea sa în turneul de la Wimbledon, punând punct unei perioade de trei ani, în care nu a participat în competiția de mare șlem din Marea Britanie.

Sportiva din România a trecut de dubla sfertfinalistă a acestei competiții, Karolina Muchova, scor 6-3, 6-2, iar buna dispoziție manifestată în interviul oferit pe teren confirmă faptul că relația sa cu Patrick Mouratoglou evoluează într-o direcție îmbucurătoare. 

Simona Halep: „Îmi place să fiu pe teren, să joc și iubesc munca din spate, care nu e ușoară.”

„Se simte grozav să mă întorc. Am amintiri minunate din 2019 și întotdeauna e o plăcere pentru mine să vin aici și să joc. 

Mă bucur mult că am câștigat acest meci, pentru că a fost dificil. E o oponentă foarte complicată, joacă bine. A fost emoționant, înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur, sunt foarte mulțumită de victorie. 

M-am chinuit mult în ultimii doi ani. Multe accidentări, fără încredere, iar peste aceste lucruri, tot ce s-a întâmplat în lume, dar am revenit mulțumită antrenorului meu, Patrick. El mi-a readus focul interior și iubesc din nou tenisul. 

Îmi place să fiu pe teren, să joc și iubesc munca din spate, care nu e ușoară,” a declarat Simona Halep, imediat după încheierea primului meci disputat la Wimbledon 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!