Simona Halep Wimbledon 2022 Simona Halep Karolina Muchova Simona Halep reactie Tenis WTA Romania Wimbledon 2022 Tenis

„Iubesc să joc tenis și ador munca din spate, care nu e ușoară” Simona Halep l-a menționat pe Mouratoglou după victoria cu Muchova

Simona Halep i-a dat credit noului său antrenor, Patrick Mouratoglou, după victoria din primul tur la Wimbledon 2022. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 19:30
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 19:32

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a jucat un tenis impresionant, la revenirea sa în turneul de la Wimbledon, punând punct unei perioade de trei ani, în care nu a participat în competiția de mare șlem din Marea Britanie.

Sportiva din România a trecut de dubla sfertfinalistă a acestei competiții, Karolina Muchova, scor 6-3, 6-2, iar buna dispoziție manifestată în interviul oferit pe teren confirmă faptul că relația sa cu Patrick Mouratoglou evoluează într-o direcție îmbucurătoare. 

Simona Halep: „Îmi place să fiu pe teren, să joc și iubesc munca din spate, care nu e ușoară.”

„Se simte grozav să mă întorc. Am amintiri minunate din 2019 și întotdeauna e o plăcere pentru mine să vin aici și să joc. 

Mă bucur mult că am câștigat acest meci, pentru că a fost dificil. E o oponentă foarte complicată, joacă bine. A fost emoționant, înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur, sunt foarte mulțumită de victorie. 

M-am chinuit mult în ultimii doi ani. Multe accidentări, fără încredere, iar peste aceste lucruri, tot ce s-a întâmplat în lume, dar am revenit mulțumită antrenorului meu, Patrick. El mi-a readus focul interior și iubesc din nou tenisul. 

Îmi place să fiu pe teren, să joc și iubesc munca din spate, care nu e ușoară,” a declarat Simona Halep, imediat după încheierea primului meci disputat la Wimbledon 2022. 

Modifică setările cookies