Simona Halep Simona Halep Iga Swiatek Simona Halep racheta Tenis WTA Romania WTA 1000 Indian Wells Tenis

VIDEO Avertisment, doamna Halep! Simona Halep și-a rupt racheta după 2 mingi de set ratate în fața Igăi Swiatek

Simona Halep a ratat 2 mingi de set în tiebreak și ocazia de închide setul la 5-4, iar ratările cumulate au condus-o până la marginea unei crize de nervi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 05:59
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 06:29

Simona Halep a cedat în minim de seturi semifinala Indian Wells jucată în compania ocupantei locului 4 WTA, Iga Swiatek, scor 7-6, 6-4, dar desfășurarea partidei a denotat echilibru, resimțit de jucătoarea pierzătoare la nivel psihologic.

Chiar dacă a condus cu 6-4 în tiebreak-ul primului set, Simona Halep a jucat neinspirat cele două puncte, care nu i-au permis să încheie setul în favoarea sa. Tiebreak-ul a survenit după o revenire bifată de sportiva din România de la scorul de 2-4, transformat în 5-4, în finalul setului. 

Simona Halep a ratat șansa de a închide setul, servind la scorul de 5-4 și a risipit două mingi de set în tiebreak

Nereușind să servească cu brio pentru a încheia setul la 5-4, Simona Halep și-a triplat rustrarea, ratând două mingi de set, la scorul de 6-4 în primul set.

Nemaisuportând tensiunea momentului nefavorabil, Simona Halep a lovit de trei ori racheta de pământ, rupând-o sub privirile unui Stadion 1 plin al Complexului Indian Wells Tennis Garden.

Arbitrul de scaun a avertizat-o pe Simona Halep pentru comportament nesportiv, iar momentul a purtat-o pe Iga Swiatek înspre alte două puncte adăugate, care au tranșat soarta setului, 8-6 în tiebreak. 

A fost meciul nereușitelor pentru Simona Halep, care, în ciuda a două break-uri securizate în setul doi, a clacat pe serviciu și a fost depășită total de la 4-2 în setul secund, scor de la care și-a pierdut serva de două ori consecutiv și a mai câștigat un singur punct pe serva oponentei Iga Swiatek. 

Pentru Simona Halep urmează câteva zile de pauză și deplasarea la Miami, unde va participa în turneul WTA 1000 programat în perioada 22 martie - 3 aprilie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!