"Mihaela... cine?" Presa internationala invata cum se scrie "Buzarnescu" :) Declaratie superba a lui Wozniacki: "Era doar o chestiune de timp pana reusea!"
Sambata 02 Iunie 2018, 10:29

"Mihaela... cine?" Presa internationala invata cum se scrie "Buzarnescu" :) Declaratie superba a lui Wozniacki: "Era doar o chestiune de timp pana reusea!"

Mihaela Buzarnescu a reusit victoria carierei in fata Elinei Svitolina, scor 6-3, 7-5, si s-a calificat in optimile Roland Garros.

Performanta romancei este cu atat mai impresionanta cu cat, in urma cu un doar un an, Buzarnescu ocupa pozitia 377 in clasamentul mondial si se gandea serios la retragere.

Victoria Mihaelei a fost dezbatuta si analizata pe larg de presa mondiala. Reuters i-a dedicat um amplu material romancei. "Mihaela... cine? Buzarnescu isi face un nume in tenisul mondial", titreaza Reuters.

"WTA abia daca i-a dedicat jumatate de pagina Mihaelei Buzarnescu inainte de Roland Garros. Acum romanca a scris un capital intreg al carierei sale. Deloc rau pentru o jucatoare care anul trecut era pe locul 377", mai scriu jurnalistii.

Si Caroline Wozniacki a avut cuvinte de lauda la adresa Mihaelei. Wozniacki, locul 2 in clasamentul mondial, a invins-o pe Buzarnescu in drumul ei spre finala de la Australian Open, si-o aminteste pe romanca din perioada junioratului.

"O cunosc de 15 ani. A fost dintotdeauna o jucatoare foarte buna, dar a avut multe acciddentari, iar acum lupta pentru a reveni in top. Am stiut mereu ca are suficienta valoare pentru a ajunge la acest nivel, era doar o chestiune de timp pana va reusi", a declarat daneza.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici