Stan Wawrinka Ciprian Marica Donna Vekic Nick Kyrgios Thanasi Kokkinakis Tenis

Marica nu e singurul sportiv prins in fapt! Nick Kyrgios i-a distrus in public viata amoroasa lui Stan Wawrinka: "Kokkinakis a f****-o pe prietena ta"

Kyrgios a demascat in 2015 relatia Donnei Vekic cu Thanasi Kokkinakis pe cand croata era prietena lui Stan Wawrinka. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Aprilie 2020, 14:17
Data actualizarii: Joi 30 Aprilie 2020, 14:31

Ciprian Marica nu este singurul sportiv care a fost implicat in scandaluri provocate de triunghiuri amoroase. In 2015, Nick Kyrgios a fost cel care a deconspirat relatia ascunsa dintre Thanasi Kokkinakis (237 ATP) si Donna Vekic (24 WTA), iubita lui Stan Wawrinka la acea vreme. 

Totul s-a intamplat intr-un meci de la Rogers Cup, cand, inainte de a servi, Nick Kyrgios (40 ATP) a spus cu voce tare: "Kokkinakis a f****-o pe prietena ta, imi pare rau sa-ti spun asta," au fost cuvintele transmise de Nick Kyrgios intr-o pauza dintre puncte, la scorul de 6-7, 40-0. 

Inevitabil, Wawrinka (17 ATP) si Vekic s-au despartit la scurt timp dupa acel eveniment, dar elvetianul a fost dezgustat de comportamentul tenismenului australian.

"Nu este nevoie de un astfel de comportament. Sper ca ATP va lua o decizie importanta impotriva lui de aceasta data. Sunt atat de dezamagit sa vad un alt sportiv care sa fie atat de lipsit de respect, intr-un mod in care nici nu mi-l pot imagina. Ceea ce a spus nu as spune nici celui mai rau dusman", scria atunci Wawrinka despre Nick Kyrgios pe Twitter. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!