Marica nu e singurul sportiv prins in fapt! Nick Kyrgios i-a distrus in public viata amoroasa lui Stan Wawrinka: "Kokkinakis a f****-o pe prietena ta"

Marica nu e singurul sportiv prins in fapt! Nick Kyrgios i-a distrus in public viata amoroasa lui Stan Wawrinka: "Kokkinakis a f****-o pe prietena ta"

Kyrgios a demascat in 2015 relatia Donnei Vekic cu Thanasi Kokkinakis pe cand croata era prietena lui Stan Wawrinka. 

Ciprian Marica nu este singurul sportiv care a fost implicat in scandaluri provocate de triunghiuri amoroase. In 2015, Nick Kyrgios a fost cel care a deconspirat relatia ascunsa dintre Thanasi Kokkinakis (237 ATP) si Donna Vekic (24 WTA), iubita lui Stan Wawrinka la acea vreme. 

Totul s-a intamplat intr-un meci de la Rogers Cup, cand, inainte de a servi, Nick Kyrgios (40 ATP) a spus cu voce tare: "Kokkinakis a f****-o pe prietena ta, imi pare rau sa-ti spun asta," au fost cuvintele transmise de Nick Kyrgios intr-o pauza dintre puncte, la scorul de 6-7, 40-0. 

Inevitabil, Wawrinka (17 ATP) si Vekic s-au despartit la scurt timp dupa acel eveniment, dar elvetianul a fost dezgustat de comportamentul tenismenului australian.

"Nu este nevoie de un astfel de comportament. Sper ca ATP va lua o decizie importanta impotriva lui de aceasta data. Sunt atat de dezamagit sa vad un alt sportiv care sa fie atat de lipsit de respect, intr-un mod in care nici nu mi-l pot imagina. Ceea ce a spus nu as spune nici celui mai rau dusman", scria atunci Wawrinka despre Nick Kyrgios pe Twitter. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

HARTA incidenței cazurilor de Covid-19. Ce orașe din România au trecut la scenariul roșu
BRAT

Modifică setările cookies