Simona Halep Marius Copil Tenis Romania Tenis WTA Tenis

"E al dracu' pe teren, o legenda, pentru mine e locul 1" | Ce jucator din circuitul ATP a elogiat-o pe Simona Halep

Marius Copil este unul dintre cei mai mari fani ai Simonei Halep. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 16:56
Data actualizarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 17:02

Simona Halep este elogiata nu doar de fanii sai, ci si de colegii sai din circuitul ATP. Marius Copil a tinut un mic discurs encomiastic la adresa campioanei en-titre de la Wimbledon, catalogand-o pe Simona un geniu al tenisului.

In plus, Copil a laudat spiritul competitiv al Simonei si o vede ca facand parte a clubului legendelor sportive din Romania, alaturi de Gheorghe Hagi si Nadia Comaneci. 

"Simona Halep e un geniu. Ma bucur foarte mult ca a reusit. Pentru mine e locul 1 si cred ca va putea redeveni numarul 1 si castiga inca un Grand Slam. Imi place la nebunie ambitia ei si cat de al dracu' e pe teren," a declarat Marius Copil pentru Ziua din Noapte LIVE.  

"Munceste mult, ador foarte mult lucrul asta la ea. Are un talent incredibil de mare; venind din tara noastra, a reusit pe propriile ei forte si cu ajutorul parintilor, ceea ce ofera un sentiment si mai grozav. Simona e o legenda acum in Romania, vom vorbi despre ea cum vorbim despre Hagi si Nadia de acum incolo," a adaugat Marius Copil, actualmente ocupant al pozitiei 187 in clasamentul ATP.

Modifică setările cookies