Tenis

Victorie dupa 15 luni de pauza | Bianca Andreescu a invins-o in trei seturi pe Mihaela Buzarnescu dupa un meci incredibil: POZA ZILEI vine din acest duel

Mihaela Buzarnescu a ratat trei mingi de break la 3-3 in setul decisiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Februarie 2021, 08:34
Data actualizarii: Luni 08 Februarie 2021, 09:31

Mihaela Buzarnescu - Bianca Andreescu 2-6, 6-4, 3-6

Bianca Andreescu si Mihaela Buzarnescu au produs unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale primei zile de concurs la Australian Open 2021. Dupa doua ore si doua minute de joc intens, castigatoare a iesit canadianca cu origini romanesti, care a fost considerabil mai eficienta pe primul serviciu, apropiindu-si 79% din aceste puncte (65% pentru Buzarnescu).

Andreescu a lovit direct castigator in 27 de ocazii (Buzarnescu, 11), dar Bianca a inregistrat si 34 de erori nefortate, cu cinci mai multe decat cele comise de Mihaela. A fost primul meci oficial jucat de Andreescu dupa 15 luni de pauza provocata de accidentari si pandemie. 

Bianca Andreescu va primi in turul doi replica lui Su-Wei Hsieh (68 WTA) din Taipei, care a invins-o pe Tsvetana Pironkova in runda unu, scor 7-5, 6-2. 


Poza zilei vine din acest meci, in care Bianca Andreescu a fost surprinsa intr-o ipostaza inedita de un fotograf prezent la Melbourne. "Expresia 'privirea la joc' a fost dusa la nivelul urmator de Bianca Andreescu," au titrat oficialii Australian Open pe contul de Twitter.


3-6: Game, set & meci, Bianca Andreescu. Canadianca a servit impecabil in ultimul game al partidei, procentajul total al punctelor castigate de ea pe primul serviciu in setul decisiv incheindu-se la 88%. 

3-5: La primele mingi de break avute in setul final, Bianca Andreescu reuseste sa se distanteze aparent decisiv. Va servi pentru meci in urmatorul game. 

3-4: Dupa 6 game-uri lipsite de mingi de break, Mihaela Buzarnescu isi procura trei, dar Bianca Andreescu le salveaza pe toate, castigand cinci puncte la rand de la 0-40. Joc extrem de eficient din punct de vedere ofensiv aratat de Andreescu in momente de cumpana ale partidei. 

3-3: Buzarnescu mentine ridicat nivelul de joc, face game la 15, iar setul ajunge la jumatate fara nicio minge de break. 

2-3: Al doilea game castigat fara punct pierdut pe propria serva de Andreescu. 

2-2: Game adjudecat la treizeci de romanca. Buzarnescu a inchis game-ul cu un forehand naprasnic, trimis in lung de linie. 

1-2: Game la zero castigat de fosta campioana de la US Open. 

1-1: Buzarnescu are momentumul de partea sa, dupa victoria din setul 2. "Miki" isi tine serviciul la 15. 

0-1: Hold la treizeci pentru canadianca. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies