justine henin Australian Open 2022 Novak Djokovic Australia Novak Djokovic Australian Open 2022 Novak Djokovic viza Australia Tenis

Justine Henin, mesaj către Novak Djokovic: „Poate e mai bine pentru toată lumea, inclusiv pentru el, să nu joace!” 

Justine Henin crede că o neparticipare a lui Novak Djokovic la Australian Open 2022 i-ar face bine atât sportivului sârb, cât și turneului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 18:53
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 18:59

Fosta multiplă campioană de Grand Slam și model pentru Simona Halep în perioada junioratului, belgianca Justine Henin este de părere că Novak Djokovic ar putea lua în calcul să nu participe la Australian Open 2022 pentru a-și îmbunătăți propria imagine.

Justin Henin crede că Novak Djokovic ar avea de câștigat și pe plan personal dacă nu ar juca în Openul Australian, având în vedere voința poporului australian, care îi e contrarie în acest context.

Justine Henin: „Nu spun că Djokovic nu trebuie să lupte.”

„Nu spun că Djokovic nu trebuie să lupte, pentru că asta a crezut el că este corect să facă, dar cred că în punctul ăsta deja s-a văzut că mulți australieni nu vor să îl aibă participant. 

Așa că, poate e mai bine pentru toată lumea, pentru tenis, pentru turneu și poate și pentru el, să nu joace la acest turneu,” a declarat Justine Henin, potrivit Marca, punctează Digi Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!