Finalul unei ere? Declarația care o va înfuria pe Serena Williams a fost acordată de o mare campioană 

Serena Williams justine henin Tenis Serena Williams
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 16:00
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 16:15

În vârstă de 40 de ani, Serena Williams e situată pe locul 41 WTA. 

Justine Henin lasă să se înțeleagă că Serena Williams (41 WTA) nu va reuși să mai revină la forma pe care o arăta în anii trecuți. 

Măcinată de accidentări, marea campioană din Statele Unite a avut o evoluție dezamăgitoare în 2021.

  • Serena Williams

"Tinerele jucătoare încep din ce în ce mai puțin să se sperie de Serena Williams. Ne temeam de Serena în era noastră și foarte multe jucătoare se temeau de ea și în ultimii ani. În prezent, nu mai este cazul, iar Serena simte asta. Puteți să vedeți asta în atitudinea jucătoarelor. Au câștigat mai multă încredere în propriile forțe când joacă împotriva Serenei", a spus Justine Henin, potrivit Tennis World USA.

Serena Williams încearcă să câștige în 2022 al 24-lea titlu de Grand Slam al carierei pentru a o egala pe Margaret Court, însă Henin e sceptică în privința obiectivului impus de sportiva în vârstă de 40 de ani. 

"Sunt convinsă că are șanse minime de a mai câștiga încă un turneu de Grand Slam! Va depinde mult de condiția ei fizică, îi va fi din ce în ce mai greu, dacă nu impposibil", a mai precizat Henin. 

  • Fost lider mondial, Justine Henin a cucerit 43 de titluri în carieră și are un raport victorii / eșecuri de 525 / 115 în circuitul WTA.
  • Belgianca medaliată cu aur la JO 2004 s-a întâlnit în carieră de 13 ori și cu Serena Williams. 
  • 6 victorii și 7 eșecuri a înregistrat Henin în meciurile cu Serena Williams.

Recent, Serena Williams a încheiat un contract de colaborare cu Amazon Studios, companie care va lansa un documentar despre ea pe platforma Amazon Prime Video. 

În prezent, Serena Williams nu mai este cea mai bine plătită sportivă din lume, secondând-o pe Naomi Osaka, care însumează venituri anuale de $60 de milioane, cu aproximativ 33% mai mult decât Serena Williams. În tot acest timp, Serena Williams a decis să facă investiții cu profil de risc mai ridicat, investind în NFT-uri, o componentă a viitorului metaverse.

94.5 milioane de dolari a strâns în carieră din tenis Serena

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!