Roland Garros french open Philippe Chatrier Roland Garros 2019 Simona Halep Tenis Incepe REVOLUTIA la Roland Garros! Modificari URIASE anuntate dupa incheierea editiei 2019: "A fost ultimul an in care s-a intamplat asta!"

Incepe REVOLUTIA la Roland Garros! Modificari URIASE anuntate dupa incheierea editiei 2019: "A fost ultimul an in care s-a intamplat asta!"

Cosmarul organizatorilor de la Roland Garros este pe cale sa se incheie.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2019, 20:47
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2019, 20:51

Organizatorii celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, sunt pe cale sa puna capat cosmarului creat de vremea nefavorabila, dar si de intuneric. Mai exact, oficialii franczi de la Roland Garros si-au propus ca anul viitor, in 2020, turneul sa beneficieze de patru terenuri iluminate, pentru a evita amanarea partidelor din cauza intunericului. De asemenea, organizatorii au anuntat ca principala arena a complexului, Philippe Chatrier, va beneficia si de acoperis.

In ultimele editii ale turneului, mai multe zile au fost complet ruinate din cauza vremii nefavorabile, astfel ca programul a fost de-a dreptul dat peste cap. Francezii vor sa scape de astfel de probleme, fapt pentru care anul 2020 va reprezenta sezonul in care mai multe modificari vor fi efectuate pentru buna desfasurare a competitiei de Grand Slam. 

 

Directorul turneului a declarat ca 2019 este ultimul an in care vremea se opune programului turneului

 

"Iluminatul va fi functional pe cele patru terenuri principale: Lenglen, Chatrier, Mathieu si terenul nr. 4. Pe celelalte, din 2021", a afirmat Guy Forget, directorul turneului, intr-o conferinta de presa. De asemenea, Giudicelli a precizat si el: "Acesta a fost ultimul an in care meciurile au fost intrerupte din cauza inserarii". Roland Garros este singurul turneu de Grand Slam, la ora actuala, care nu beneficiaza de cel putin un teren acoperit si nocturna pe cel putin doua arene ale complexului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!