Gigi Becali cazul Simonei Halep Simona Halep suspendata Tenis Gigi Becali

VIDEO Gigi Becali, despre cazul Simonei Halep: „Ce vină are Simona? Nu trebuia să aibă încredere în staff”

Gigi Becali este de părere că Simona Halep rămâne o persoană nevinovată, în procesul constănțencei cu ITIA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 12:55
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 13:01

Gigi Becali (65 de ani) nu crede că Simona Halep se face vinovată de consumul de Roxadustat, substanța interzisă cu care a fost depistată pozitiv la testul anti-doping, la sfârșitul lunii august a anului trecut.

Patronul clubului de fotbal FCSB a vorbit despre un dopaj sistematic care ar exista în lumea tenisului grație contribuțiilor medicilor, însă o scuză pe sportiva din Constanța, având în vedere că este normal pentru sportivi să aibă încredere în persoanele din staff-urile lor.

  • Gigi Becali

Gigi Becali, despre Roxadustatul consumat de Simona Halep: „Ea are vină că nu trebuia să aibă încredere, dar în staff ai încredere.”

În condițiile în care Simona Halep a primit de la fizioterapeuta angajată prin Academia Mouratoglou, Candice Gohier, suplimentul cu colagen numit Keto MCT, contaminat cu Roxadustat, Gigi Becali a declarat următoarele:

„Nu ea, i-au dat ăia. A avut încredere în ăia. Ce TAS? Dacă i-a dat, ce vină are ea? Ea are vină că nu trebuia să aibă încredere, dar în staff ai încredere. 

Ce, crezi că ceilalți nu fac la fel? Doar că ăia sunt mai deștepți, toate lumea face, dar au doctori mari, specialiști. Substanțe care nu ies în sânge sau care dispar. Mai ales unde sunt mulți bani!”, a declarat Gigi Becali în dimineața zilei de luni, 25 septembrie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!