Ion Tiriac Simona Halep simona halep suspendare Tenis

"E vorba de 100 de milioane, îi distruge viața". Ion Țiriac, o nouă reacție furibundă în cazul Simonei Halep

Simona Halep (31 de ani) a fost suspendată patru ani din tenis, după ce a primit verdictul din partea ITIA.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 19:13
Data actualizarii: Sambata 23 Septembrie 2023, 19:26

Românca a fost suspendată încă de pe data de 7 octombrie 2022, după ce a fost găsită cu Roxadustat în corp, o substanță interzisă pentru sportivi. După aproape un an de la momentul respectiv, Simona Halep a fost suspendată acum patru ani din tenis, dar urmează să facă apel la TAS.

Bogdan Stoica, avocatul din România al Simonei Halep, a precizat că cei de la ITIA nu au dorit să coopereze în dosarul Simonei, în ciuda faptului că atât aceasta cât și reprezentanții săi și-au arătat deschiderea în acest sens. 

Ion Țiriac, reacție dură în cazul Simonei Halep

Ion Țiriac vede o mare nedreptate în modul în care Agenția Internațională a Integrității în Tenis și Federația Internațională de Tenis au gestionat cazul de dopaj al Simonei Halep. 

Miliardarul român consideră că activitatea jucătoarei din România nu trebuia oprită până nu se confirma vinovăția acesteia. În plus, Țiriac a dezvăluit ce ar face acum, dacă s-ar afla în locul sportivei din Constanța. 

"O dată am sfătuit-o cu ceva şi n-a luat sfatul. Nu-i posibil să ţii un om, să-i distrugi viaţa, nu cariera. Să-i distrugi viaţa, moralitatea şi toată treaba şi după un an, fleosc, îi dau 4 ani repede că ce se întâmplă, dacă cumva…

Dacă aş fi Simona, aş da în judecată federaţia internaţională, aş da în judecată pe cei care au suspendat-o. IŢIA, itima, i-aş da în judecată nu pentru un milion, cum spune presa azi. Când cineva îţi distruge viaţa… E vorba de 100 de milioane, nu de 1 milion.

Eu în locul Simonei aş face-o, începând cu federaţia internaţională, IŢIA, mitia, WADA, cu cel care mi-a dat asta. Şi e foarte important, cine mi-a dat-o? Că ea nu s-a dus la farmacie. Cum dracului vineri a fost negativă şi după 72 ore pozitivă cu 000,1?

Bag mâna în foc şi acum că Simona Halep la 31 ani n-a avut niciun fel de intenţie sau nevoie de ceva în plus ca să dea cu dreapta mai bine", a declarat Ion Țiriac, potrivit Orange Sport


Ion Țiriac dezvăluie ce ar face acum, în locul Simonei Halep: „Aș da în judecată pe toată lumea!” pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!