VIDEO EXCLUSIV Patrick Ciorcilă, despre cazul Simonei Halep: „Verdictul s-a dat pe foarte multe presupuneri, nu pe dovezi clare”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Septembrie 2023, 14:07
Data actualizarii: Joi 21 Septembrie 2023, 14:02

Directorul turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Patrick Ciorcilă a apărat-o public pe Simona Halep și a semnalat lipsa unor dovezi clare premergătoare sentinței de suspendare aplicate jucătoarei din România. 

Fostul tenismen a declarat că o va primi cu brațele deschise pe Simona Halep la Cluj, în cazul în care constănțeanca va vrea să asiste la meciurile întrecerii a cărei finale a jucat-o, în 2021. 

Patrick Ciorcilă, despre suspendarea Simonei Halep: „Verdictul s-a dat pe multe lucruri care sunt neclare.”

„Mi se pare că a fost un caz în care verdictul s-a dat pe foarte multe presupuneri și multe lucruri care sunt neclare, și nu pe dovezi.

Este binevenită aici. Ne-am bucura foarte mult să o avem printre noi. Nu mi-am permis încă să o sun, pentru că știu prin ce trece acum și lupta pe care trebuie să o ducă în continuare,” a declarat Patrick Ciorcilă în exclusivitate pentru PRO TV și www.sport.ro. 

 

  • Transylvania Open WTA 250 va avea loc în 16-22 octombrie 2023, și va începe cu două zile de calificări (14-15 octombrie 2023). Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, pe două terenuri de joc. 

Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian sunt doar câteva dintre româncele care vor lua parte la ediția 2023 a Openului Transilvaniei. Competiția va putea fi urmărită în direct la PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!