Serena Williams Simona Halep Tenis

FOTO Fanii nu au uitat ironia Serenei Williams la adresa Simonei Halep. Americanca, taxată dur: "Să-ți fie rușine!"

Simona Halep a aflat verdictul în cazul de dopaj: patru ani de suspendare din tenis, însă decizia nu este definitivă, iar românca a anunțat că va face apel la TAS.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 23:02
Data actualizarii: Vineri 22 Septembrie 2023, 23:18

La scurt timp după anunțul oficial făcut de ITIA, Serena Williams a declanșat o controversă pe Twitter, după ce a postat următorul mesaj: "8 este o cifră mai bună", lăsând de înțeles că și-ar dori ca titlul pierdut în fața româncei la Wimbledon 2019 să-i revină.

Reacții dure la adresa comentariului Serenei Williams

La mai bine de o săptămână de la apariția ironiei jucătoarei din Statele Unite, fanii nu au iertat gestul făcut și au lăsat numeroase comentarii critice la o postare făcută în parteneriat cu Nike, sponsorul celor două sportive. 

"Simonei Halep i-ar veni mai bine ținuta asta", "Să-ți fie rușine pentru tweet-ul pe care l-ai postat", "Cea mai rea persoană din WTA", "Simona Halep e numărul 1" sunt doar câteva dintre mesajele publicate.

Simona Halep dă în judecată producătorul suplimentului contaminat

Simona Halep (31 de ani) nu mai contează în clasamentul WTA, iar sportiva din Constanța crede că acest aspect, cauzat de inactivitatea sa în tenisul mondial, este cauzat predominant de contaminarea suplimentului Keto MCT cu Roxadustat, substanța interzisă care i-a fost regăsită în proba de urină recoltată la New York, în august 2022.

Depistată pozitiv la Roxadustat, substanță regăsită pe lista interzisă a Agenției Mondiale Anti-Doping, singurul număr 1 WTA dat de țara noastră s-a hotărât să dea în judecată compania Schinoussa Superfood, care a produs suplimentul contaminat. 


Decizie radicală luată Simona Halep! Pe cine a acționat în judecată în cazul de dopaj pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!