Fiasco total în Openul Australian! Bernard Tomic l-a anunțat pe arbitru că e pozitiv la COVID în timpul meciului

Bernard Tomic Australian Open 2022 Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 10:01
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 10:14

Bernard Tomic a declarat că este convins că va fi testat pozitiv la COVID în următoarele trei zile. 

Bernard Tomic anunța că va avea parte de cel mai bun sezon al carierei în 2022, dar începutul stagiunii nu îl regăsește într-o poziție favorabilă. Tenismenul australian (257 ATP) a pierdut în primul tur al calificărilor Openului Australian în fața rusului Roman Safiullin, scor 1-6, 4-6. 

Șocant însă privitor la această înfrângere este că Bernard Tomic ar fi jucat în timp ce era infectat cu coronavirus, potrivit spuselor acestuia. La scorul de 1-6, 1-2, jucătorul de la antipozi i-a spus arbitrului de scaun că este convins de faptul că e pozitiv la coronavirus, lucru care i-ar fi afectat prestația din această partidă. 

Bernard Tomic susține că ar fi jucat în calificările Australian Open în timp ce era infectat cu coronavirus

„Cu siguranță în următoarele două zile voi fi testat pozitiv, îți spun. Îți voi cumpăra cina dacă nu dau pozitiv testul în trei zile. Altfel, îmi cumperi tu cina. Nu pot să cred că nimeni nu este testat. Ei le permit jucătorilor să intre pe teren cu teste rapide, făcute în camera lor. Haide... fără testare PCR oficială", i-a comunicat Bernard Tomic arbitrului de scaun. 

Vorbele tenismenului australian semnalează încă o dată problema testelor COVID din Australia, guvernul fiind criticat în perioada recentă de populație pentru că nu a putut furniza suficiente vaccinuri, și nici îndeajuns de multe teste PCR. 

La finalul partidei, Bernard Tomic le-a oferit fanilor săi o actualizare cu privire la situația dată, spunând: „Mă simt foarte rău, acum sunt înapoi în camera de hotel. Am vorbit cu doctorii și mi-au spus să mă izolez. Nu au putut să mă trateze, pentru a evita contactul. 

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin, voi juca mai bine data viitoare. Sunt dezamăgit, pentru că voiam să îmi fac australienii mândri și să joc bine acasă,” a scris Tomic pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!