Roger Federer mesaj Serena Williams Serena Williams retragere Serena Williams US Open 2022 US Open 2022 Tenis

VIDEO Două legende. Roger Federer, mesaj unic la retragerea Serenei Williams: „Te țin minte din 1999, când o băteai pe Martina Hingis”

Roger Federer i-a transmis un mesaj deosebit Serenei Williams la retragerea americancei din tenis.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 21:14
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 21:14

Roger Federer a fost atins de retragerea Serenei Williams și a înregistrat un videoclip pentru a onora ocazia deosebită. Tenismenul elvețian cu 20 de titluri de mare șlem în palmares a invitat-o pe americancă să rămână implicată în lumea tenisului.

„Tenisul a ocupat un loc atât de mare în viața mea. Simt că mi-a oferit multe oportunități, mie și oamenilor din jurul meu. Înseamnă mult, am avut multe momente grozave în tenis, așadar nu văd un viitor fără tenis. Cred că voi rămâne implicată în acest sport, dar nu știu în ce capacitate,” a spus Serena Williams, în ultima conferință de presă susținută ca jucătoare profesionistă de tenis. 

Roger Federer: „Te rog, întoarce-te în familia tenisului!”

„Salut, Serena, sunt Roger. Vreau să te felicit pentru cariera ta impresionantă. Tu ştii ce ai realizat. Eu ştiu ce ai făcut şi ştiu, la fel ca şi tine, că a fost pur şi simplu uimitor.

Probabil că părăseşti cu sentimente mixte acest sport minunat, care ţi-a oferit totul şi chiar mai mult de atât. Îţi doresc ţie, familiei tale şi fanilor tăi tot binele, iar eu sunt unul dintre fanii tăi. Ne va fi dor de tine.

Mă gândesc la ce s-a întâmplat în 1999, la US Open, când jucai cu Martina Hingis. Am stat treaz până târziu să te văd cum lupţi şi acela a fost debutul unei cariere care s-a dovedit uluitoare.

Noi te vom primi mereu cu braţele deschise şi mereu ne vom bucura să te revedem. Aşa că, te rog, întoarce-te în familia tenisului!

Şi acum, bucură-te de acest moment, bucură-te de aceste săptămâni la US Open, Eu mă gândesc la tine, ai parte de tot respectul meu şi îţi doresc tot binele pentru viitor. Ai grijă de tine,” a spus Roger Federer, într-un videoclip publicat de ATP Tour. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!