Serena Williams retragere Serena Williams se retrage din tenis Serena Williams US Open 2022 Tenis WTA Tenis

„Ești cea mai mare din toate timpurile!” Mesajele vedetelor la retragerea Serenei Williams: ce au spus Nadal, Woods și LeBron

Tiger Woods, Rafael Nadal, LeBron James, Michelle Obama și Mats Wilander sunt doar câteva din personalitățile care au ținut să-i scrie Serenei Williams un mesaj emoționnat, la retragerea din tenis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 12:15
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 12:26

3 septembrie 2022 va rămâne data la care Serena Williams a jucat ultimul meci oficial de tenis, la finele unei cariere excelente, întinse pe durata a trei decenii diferite. 

Sportiva americană se retrage din lumea tenisului cu 23 de titluri de Grand Slam cucerite în proba individuală plus alte 14 trofee de mare șlem câștigate în proba de dublu, alături de sora sa, Venus Williams

LeBron James, mesaj pentru Serena Williams.: „Ce ai făcut pentru sport și pentru femei este fără precedent!”

Pentru a o omagia pe jucătoarea din Michigan, o mulțime de vedete i-au transmis mesaje deosebite la retragerea din tenis, după cum urmează: 

„Ești GOAT (cea mai mare din toate timpurile). Ce ai făcut pentru sport, ce ai făcut pentru femei… Este fără precedent! A fost o onoare să te urmăresc, să văd cum atingi toate obiectivele pe care ți le-ați stabilit vreodată, să vă văd că bați recorduri, să văd că ești uimitoare pe terenul de tenis și, de asemenea, în afara lui,” i-a spus Serenei Williams LeBron James, considerat de mulți cel mai bun baschetbalist al noului secol. 

„Îți mulțumesc, Serena, pentru tot ce ai făcut pentru sportul nostru. O uimitoare campioană!”, a fost mesajul scurt transmis de Rafael Nadal. 

„Cariera ei incredibilă a marcat istoria tenisului. Cu toate acestea, cele mai mari contribuții ale sale ar putea apărea de acum înainte. Îți mulțumim, Serena Williams! Călătoria continuă,” a comunicat Billie Jean King.

„Serena Williams, ești cea mai tare pe teren și în afara lui. Îți mulțumesc pentru că ne inspiri pe toți să ne urmăm visurile. Te iubesc, soră mai mică,” a spus Tiger Woods. 

„A fost cu adevărat distractiv să o urmărești pe Serena! Nu doar că a schimbat tenisul, ci și mai important e că a dat putere noii generații,” a punctat multiplul campion olimpic, Michael Phelps

„Serena a însemnat atât de mult pentru tenis și pentru lume, dar și pentru America. Mă uitam la mulțime și sunt atât de mulți oameni aici care nu au mai fost niciodată la un meci de tenis, nu știau care este scorul, vorbeau despre puncte. Ea a adus tenisul la un nivel complet nou și a transformat acest sport,” a adăiugat Mats Wilander

Rafael Nadal: „Îți mulțumesc, Serena, pentru tot ce ai făcut pentru sportul nostru.”

„Serena, mulțumesc. Datorită ție cred în acest vis. Impactul pe care l-ai avut asupra mea depășește orice cuvinte care pot fi puse cap la cap și pentru asta îți spun mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, GOAT (cea mai bună din toate timpurile)!”, au fost cuvintele spuse de Cori Gauff

„Felicitări pentru o carieră uimitoare, Serena Williams! Cât de norocoși am fost să vedem cum o tânără din Compton crește și devine unul dintre cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor. Sunt mândră de tine, prietena mea, și abia aștept să văd cu vei schimba și alte vieți cu talentele tale,” i-a transmis Michelle Obama.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!