Serena Williams US Open 2022 Serena Williams in lacrimi Serena Williams interviu Serena Williams retragere US Open 2022 Tenis

„Nu aș fi Serena dacă nu ar fi fost Venus” Serena Williams, discurs în lacrimi, la retragere. Reacția copleșitoare a publicului

Serena Williams a pierdut lupta cu emoțiile retragerii în timpul interviului acordat pe suprafața de joc, după încheierea partidei cu Ajla Tomljanovic, din turul 3 al Openului American. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 08:35
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 09:05

Serena Williams (40 de ani) a ales să se retragă din tenis după o carieră istorică, întinsă pe durata a trei decenii diferite. Sportiva din Michigan a fost învinsă de Ajla Tomljanovic, scor 7-5, 6-7 (4), 6-1, în trei ore și cinci minute de joc nebunesc de intens la Flushing Meadows, în cadrul turului 3 al Openului American.

La finalul partidei, sora mai mică a familiei Williams a ținut un discurs de retragere copleșitor din punct de vedere emoțional, atât pentru ea însăși, cât și pentru publicul newyorkez prezent în Arena Arthur Ashe

Serena Williams, în discursul de retragere: „Venus, tu ești singurul motiv pentru care a existat Serena!”

„Vă mulțumesc, ați fost extraordinari. Am încercat totul. Îți mulțumesc, tată. Știu că te-ai uitat la meci. Mulțumesc, mamă. Am atât de multe emoții. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine atâția ani.

Le mulțumesc părinților mei, care merită totul. Le sunt recunoscătoare, au luptat pentru mine, pentru surorile mele. 

Sunt lacrimi de bucurie, cred. Nu aș fi Serena dacă nu ar exista Venus, îți mulțumesc din suflet. Cu siguranță ești singurul motiv pentru care Serena Williams a existat. Vă mulțumesc tuturor, Alexis, Olympia. 

A fost o călătorie frumoasă, extraordinară... sunt atât de recunoscătoare fiecărei persoane care m-a încurajat în carieră, pentru că voi m-ați adus aici, în acest punct,” a declarat Serena Williams pe terenul de joc, imediat după încheierea ultimei sale partide la US Open 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!