Ajla Tomljanovic US Open 2022 Flushing Meadows reactie Ajla Tomljanovic Serena Williams meci de retragere Serena Williams US Open 2022 Tenis

I-a încheiat cariera Serenei Williams, dar a rămas modestă: „Credeam că o să pierd! Fără Serena, tenisul nu va mai fi la fel!” 

Ajla Tomljanovic a ținut un discurs lăudabil pe suprafața de joc a Stadionului Arthur Ashe, la câteva minute după ce i-a administrat Serenei Williams ceea ce, în cel mai probabil caz, va rămâne ultimul eșec al carierei americancei. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 09:00
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2022, 09:08

Ajla Tomljanovic (29 de ani, 46 WTA) i-a încheiat cariera Serenei Williams, la 41 de ani fără trei săptămâni. Jucătoarea australiană a dispus de multipla campioană de Grand Slam, în turul 3 la US Open, scor 7-5, 6-7 (4), 6-1, la capătul unei partide intense, care s-a întins pe durata a trei ore și cinci minute de joc. 

La sfârșitul meciului, Tomljanovic a ținut un discurs prin care și-a manifestat iubirea și recunoștința față de Serena Williams, despre care a spus că este întruchiparea sloganului „niciun vis nu e prea mare.”

Serena Williams a salvat cinci mingi de meci în meciul cu Ajla Tomljanovic

„Îmi pare atât de rău pentru că acesta e finalul, pentru că o iubesc pe Serena la fel de mult ca voi. Serena a făcut atât de multe pentru tenis, pentru mine, am urmărit-o de când eram mică. 

Am crezut că voi pierde, presiunea a fost mereu asupra mea. E Serena, știam că trebuie să iau punct cu punct, nici nu știu câte mingi de meci am avut. E cea mai bună din toate timpurile. Setul doi l-am pierdut fără să fi făcut prea multe lucruri greșit. Ea a jucat pur și simplu incredibil. Serena ne-a transmis că niciun vis nu e prea mare. 

Ajla Tomljanovic: „Serena a întruchiparea motto-ului: 'niciun vis nu e prea mare.'”

Serena întruchipează motto-ul: „niciun vis nu e prea mare.” Indiferent de unde vii, de circumstanțe, poți să faci orice, dacă crezi în tine, iubești ceea ce faci și ai persoane dragi alături, care să te susțină. 

Și eu călătoresc alături de familie, știu cum e, fără Serena nu vor mai fi la fel lucrurile, ne va lipsi cu siguranță,” a spus Ajla Tomljanovic imediat după victoria prin care nu doar că s-a calificat în optimile US Open 2022, dar i-a și încheiat cariera Serenei Williams. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!