Tenis

Documentarul lui Djokovic poate atinge vânzări record! Liderul mondial nu doar joacă, ci și filmează la US Open 

Novak Djokovic filmează un documentar care i-a surprins deja cele mai mari reușite din carieră și va fi lansat în 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 11:51
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 11:56

Novak Djokovic va fi subiectul principal al unui documentar care va fi lansat la începutul anului 2022. Proiectul cinematografic conține materiale video filmate în culisele vieții sale și a turneelor celor mai importante pe care le-a jucat, inclusiv Australian Open 2021. 

"Au apărut niște schimbări între timp, am vrut să filmăm mai mult. În acest moment, planul este ca documentarul să vadă lumina zilei la finalul acestui an sau în primele două luni din 2022. De asemenea, filmăm și aici la New York. Apoi trebuie să edităm, să punem totul cap la cap și să ne decidem dacă va fi un film sau o mini serie. Vom lua această decizia în echipă.

Djokovic nu doar joacă, ci și filmează la US Open 2021 


Acest material este despre cariera și viața mea, multe din lucrurile private și intime ale mele. Toți oamenii apropiați mie au dat interviu vorbind despre mine. Cred că va fi foarte interesant și sper că oamenilor o să le placă. De asemenea, pentru cei care nu mă cunosc, va fi o șansă să mă cunoașteți mai bine în afara terenului",
a declarat Novak Djokovic după victoria cu Jenson Brooksby de la US Open, potrivit Eurosport

În cazul în care Novak Djokovic va reuși Grand Slam-ul calendaristic, adică se va impune și la US Open - după victoriile de la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon - valoarea documentarului va fi inestimabilă pentru tenis și pentru fanii liderului mondial. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies