Tenis

Și antivacciniști se vaccinează, la nevoie! Soții Djokovic au făcut vaccinul anti-covid pentru a putea fi împreună la US Open

Novak și Jelena Djokovic au făcut vaccinul anti-covid înainte de a se deplasa la New York. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 15:10
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 15:19

Jelena Djokovic a primit o declarație de dragoste din partea liderului mondial, Novak, după victoria sârbului în fața japonezului Kei Nishikori, bifată în optimile US Open.

Soția numărului 1 ATP a purtat un tricou pe care scria ”Alergând cu lupul”, și era imprimată fața soțului său, făcând referire la cursa nebună de urmărire a recordurilor pe care Novak Djokovic a întreprins-o cu succes în ultimul deceniu. 

Novak și Jelena Djokovic au fost depistați pozitiv cu COVID-19 în 2020 

”Aleargă cu lupul. Poate fi foarte stresant să fugi cu lupul. Știu că nu se bucură de asta mereu, uneori trăiește la limită cu lupul, dar o iubesc, e marele meu sprijin,” a declarat Novak Djokovic despre Jelena, soția sa. 

Jelena aflându-se în tribunele US Open, unde toți spectatorii sunt obligați să prezinte certificatul de vaccinare pentru a li se permite accesul în arene, fanii tenisului au început să discute pe Twitter despre faptul că soții Djokovic s-au vaccinat, deși la începutul anului trecut militau împotriva obligativității vaccinării. Regula ar fi confirmată de absența lui Toni Iuruc, care s-a aflat alături de Simona Halep la New York, dar nu a fost prezent în tribunele arenelor pe care logodnica sa a jucat meciurile din acest an de la US Open. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies