Simona Halep Australian Open 2022 Australian Open 2022 Simona Halep Beatriz Haddad Maia Simona Halep calificare Tenis

VIDEO Cu un palmares perfect, 7-0 în 2022, Simona Halep dezvăluie secretul :) „Mănânc același lucru de 4 săptămâni încoace.”

Simona Halep i-a convins pe australieni atât în timpul meciului, cât și în interviul pe care l-a oferit după încheierea partidei cu Beatriz Haddad Maia. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:05
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 05:50

Simona Halep are un palmares perfect în startul sezonului 2022, 7-0, după calificarea în turul 3 la Australian Open. Ocupanta locului 15 mondial a eliminat-o pe Beatriz Haddad Maia (83 WTA), scor 6-2, 6-0, într-o partidă în care și-a demonstrat voința de a semna un parcurs istoric la Melbourne.

Întrebată care e mâncarea care stă în spatele acestor succese, Simona Halep a amuzat publicul, răspunzând: „Am mâncat aceeași mâncare la micul dejun, de când am venit. Timp de patru săptămâni la rând, am mâncat doar șuncă, brânză și niște ouă. Asta-i tot,” a spus Simona Halep, amuzându-se la rândul său de situație. 

  • Cu un palmares perfect, 7-0 în 2022, Simona Halep dezvăluie secretul: „Mănânc același lucru de 4 săptămâni încoace.”

Halep: „Dacă vreți voi, puteți să îmi spuneți 'Aussie Simo'”

Povestind despre perioada lungă de așteptare prin care a trecut astăzi, Simona Halep jucându-și meciul după ora 22:30, ora locală, numărul 15 WTA a spus: „A fost puțin dificil să aștept, dar meciul de dinaintea mea (Kyrgios vs. Medvedev) a fost foarte bun, mi-a plăcut și m-a motivat să joc un tenis bun, lucru pe care cred că l-am făcut.

Nu cred că adversara mea a jucat atât de rău, dar eu am fost agresivă și a am făcut ce trebuia să fac,” a adăugat jucătoarea născută la Constanța. 

În încheierea interviului oferit pe teren, Simona Halep a dezvăluit că se bucură mai mult de tenis acum, la vârsta de 30 de ani, după care a acceptat invitația australienilor de a o porecli „Aussie Simo,” dată fiind relația de atașament formată între ea, Darren Cahill și acest turneu. 

„Dacă voi sunteți de acord, eu vreau să-mi spuneți așa. Accept și vă mulțumesc că mă susțineți de fiecare dată când joc aici. Mă simt ca acasă,” au fost ultimele cuvinte ale Simonei Halep, aplaudată de puținii spectatori rămași la miezul nopții în Arena Rod Laver

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!