Tenis

VIDEO „Ați putea, vă rog, să nu mai strigați când servesc?” Cuvinte greu de reprodus. Nick Kyrgios, enervat la culme de propriii fani 

Nick Kyrgios s-a declarat enervat de comportamentul propriilor suporteri, în timpul meciului cu Daniil Medvedev. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 11:12
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 12:11

Nick Kyrgios nu a mai suportat gălăgia făcută în tribunele Arenei Rod Laver, în finalul primului set al meciului din turul secund jucat împotriva numărului 2 ATP, Daniil Medvedev.

Într-un moment tensionat, la scorul de 40-egal, 4-4, Nicholas Kyrgios și-a îndreptat privirea către public și le-a transmis, după un prim serviciu trimis afară, următoarea rugăminte: „Ați putea, vă rog, să nu mai strigați când servesc, în p*** mea? Vă mulțumesc, apreciez,” a spus Kyrgios.

Câteva clipe mai târziu, tenismenul australian a continuat: „25 de secunde, până arunc mingea, puteți să strigați cât vreți,” le-a explicat Kyrgios fanilor săi modul în care ar putea să nu îi mai afecteze concentrarea. 

Nick Kyrgios, în duel nu doar cu Medvedev, dar și cu arbitrul de scaun și propriii fani

Kyrgios a fost avertizat de arbitru pentru limbaj licențios, dar și pentru că ar fi întârziat repunerea în joc a mingii. „Nu uita, ăsta e meciul meu cu el. Nu îl ruina setând ceasul prea devreme,” i-a transmis Nicholas Kyrgios arbitrului de scaun, Carlos Bernardes, notează Ravi Ubha

Nu a fost prima oară când Nick Kyrgios a dat semne că ar fi deranjat de comportamentul australienilor în această ediție a Openului Australian.

După primul meci, câștigat în defavoarea britanicului Liam Broady, Kyrgios a declarat că atmosfera din Arena John Cain „a fost ca la zoo,” după ce australienii au scos sunetul „Siuuu” după fiecare punct câștigat de Kyrgios, imitând celebrarea de gol a lui Cristiano Ronaldo

Scandalul dintre Nick Kyrgios și arbitrul de scaun a continuat și în startul setului trei, când Kyrgios i-a transmis acestuia: „Nu mi-ar putea păsa mai puțin de ce spui tu.” „Nici mie,” i-a replicat Carnos Bernardes, cei doi certându-se după o avertizare acordată pentru tragere de timp, în contextul în care Kyrgios a întârziat reluarea jocului, ducându-se lent către locul unde avea așezat prosopul. 

Partida dintre Nick Kyrgios și Daniil Medvedev precedă ultima confruntare care va avea loc în a patra zi de turneu în Arena Rod Laver, anume duelul dintre Simona Halep și Beatriz Haddad Maia, care va fi transmis live text pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies