ATP Masters 1000 Indian Wells arbitru de scaun Carlos Bernardes Rafael Nadal Nick Kyrgios Tenis

Cu botul pe labe! Un spectator-problemă, amuțit de arbitrul de scaun, Carlos Bernardes, în timpul meciului Nadal - Kyrgios

Experimentatul arbitru de scaun, Carlos Bernardes a redus la tăcere un spectator-problemă care i-a deranjat pe Rafael Nadal și Nick Kyrgios în timpul meciului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 14:31
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 14:31

Timp de câteva secunde, arbitrul de scaun Carlos Bernardes a fost protagonistul partidei de aproape 3 ore jucate de Rafael Nadal și Nick Kyrgios în sferturile turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells. 

La scorul de 7-6, 0-1, 15-0, un spectator a strigat de două ori în numai câteva secunde, provocându-le disconfort ambilor jucători, inclusiv australianului Nick Kyrgios, pregătit să returneze serva lui Nadal. 

„Domnule! Domnule, zece mii de oameni vor să vadă tenis aici. Tu ești singurul care țipă ca un nebun. Vă rog...” a comunicat arbitrul de scaun, Carlos Bernardes.

Intervenția sa a stârnit simpatia întregului public prezent în Stadionul 1 al Complexului Indian Wells Tennis Garden, spectatorii aplaudându-l pe oficialul partidei și reducând la tăcere zgomotele produse de spectatorul-problemă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!