Tenis

CTP, impresionat de serva de 191 km/h a Jaquelinei Cristian: „Draqueline chiar a fost diavoliță! Are tupeu maxim.”

Cristian Tudor Popescu este puternic impresionat de progresele făcute în joc de Jaqueline Cristian, alături de noul antrenor, Thomas Drouet. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 09:37
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 09:39

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu admiră ascensiunea Jaquelinei Cristian și anticipează că jucătoarea în vârstă de 23 de ani îi va oferi Simonei Halep în semifinala de la Linz o replică mult mai solidă decât cea afișată la Openul Transilvaniei. Pentru a se califica în penultimul act al întrecerii din Austria, Cristian a eliminat-o pe ocupanta locului 32 WTA, Veronika Kudermetova, scor 6-3, 7-6. 

În sferturile turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Simona Halep a cedat doar două game-uri în fața Jaquelinei Cristian, deși oponenta sa venea după un succes răsunător, în minim de seturi, 7-6, 7-5 contra Ajlei Tomljanovic (43 WTA). 

Jaqueline Cristian servește cu o viteză extraordinară la Linz: 191 km/h!


„Draqueline chiar a fost diavoliță, servind excelent când era cu cuțitul la os – a respins o grămadă de mingi de break – și atacând în forță, dar cu cap, atunci când trebuia. Tot jocul ei s-a întărit, lovește mai precis în regim de accelerație și servește mai compact, mai apăsat – a avut un serviciu de 191 km/h! Iar tupeul, în cel mai bun sens al cuvântului, e spre maxim! Se simte colaborarea cu un antrenor de prima mână, francezul Thomas Drouet, cel cu care Marion Bartoli a cucerit titlul la Wimbledon 2013, iar Timea Babos Australian Open 2018 la dublu.

În semifinală, Halep va lupta din nou cu Cristian. Și vă dau în scris că meciul ăsta nu va semăna deloc cu cel câștigat ușor de Simona la Cluj", a scris Cristian Tudor Popescu, într-o postare publicată pe Facebook. 

Simona Halep vs. Jaqueline Cristian se joacă joi-seara de la ora 21:00 și va fi transmis live text pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies