Tenis

„Așa le dai încredere tinerelor, bătându-le măr?” Răspunsul Simonei Halep, după ce a umilit-o pe Jaqueline Cristian

Simona Halep declară că se simte mult mai bine, din punct de vedere fizic, spre deosebire de ieri, când a jucat un set cu spatele înțepenit.

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 19:44
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 19:48

Simona Halep s-a bucurat enorm de prestația pe care a avut-o în sferturile de finală ale Openului Transilvaniei, fază competițională în care a cedat doar două game-uri, în confruntarea cu Jaqueline Cristian (23 de ani, 105 WTA). 

Sportiva în vârstă de 30 de ani își continuă astfel palmaresul aproape fără cusur împotriva compatrioatelor sale, în fața cărora are un palmares de 15-1 în circuitul WTA. „Așa le dai încredere, bătându-le la scor?” a întrebat-o Alexandra Dulgheru pe Simona Halep, vorbind despre tinerele jucătoare din România. 

Simona Halep: „Am cei mai buni antrenori din România și mă bucur de asta, sunt niște oameni grozavi.”


„Își iau încrederea din jocul lor. Aici nu e vorba despre mine, ci despre un meci de tenis. Am încercat să joc cel mai bun tenis al meu. Aseară și azi-dimineață am făcut niște sesiuni de fizioterapie și am început să mă simt mult mai bine,”
a replicat Simona Halep, în contextul în care a jucat mai bine de un set cu spatele înțepenit, în meciul cu Varvara Gracheva.  

„Jaqueline e o adversară solidă puternică și are un viitor luminos în față, cu siguranță,” a adăugat Simona Halep, lăudându-și adversara din sferturile de finală ale Openului Transilvaniei. 

Alexandra Dulgheru a continuat interviul cu o întrebare transmisă de Andrei Cociașu, antrenorul Gabrielei Ruse, care a fost curios să afle secretul din spatele îmbunătățirii bruște și semnificative a Simonei Halep la serviciu. 

„E un secret, nu pot să spun. Glumesc, e încrederea pe care o am și faptul că am lucrat cu antrenorii mei la asta, iar ei sunt cei mai buni antrenori din România. Am nevoie de un serviciu bun, pentru că e greu să joc la acest nivel și sper să pot să continui să servesc în acest fel, pentru că mă ajută mult. Dar apropo, mi-ai văzut slice-ul azi?”, a răspuns elegant Simona Halep, făcând referire la o altă lovitură pentru care a primit numeroase critici în trecut. 

Ce spune Simona Halep despre un posibil duel cu Emma Răducanu în semifinale


„E o bucurie să pot juca semifinala aici, la Cluj. Mereu mă simt ca acasă, iar când joci acasă e o presiune în plus, dar asta mă motivează și mai mult să joc mai bine. Cu Kostyuk am jucat nu de mult, ar fi un meci dificil, iar cu Emma n-am jucat, e foarte nouă în circuit.

Cu oricine aș juca, o să încerc să dau tot ce am mai bun, îmi doresc foarte mult să câștig,” a încheiat Simona Halep interviul oferit pe teren. 

Modifică setările cookies