CTP a dat verdictul dupa victoria Simonei Halep: "A avut un singur punct slab!" Azarenka a fost facuta praf: "A avut o tactica aroganta"

CTP a dat verdictul dupa victoria Simonei Halep: "A avut un singur punct slab!" Azarenka a fost facuta praf: "A avut o tactica aroganta"

Simona Halep a ajuns in optimi la Wimbledon!

Simona Halep a invins-o rapid, in doua seturi, scor 6-3 6-1, pe Victoria Azarenka. 

Romanca a avut nevoie de doar 1 ora si 6 minute de joc pentru a obtine victoria in fata jucatoarei din Belarus. 

Victoria Azarenka a facut nu mai putin de 33 de greseli nefortate in meci, in timp ce Halep a facut doar 9. 

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre ceea ce s-a intamplat in partida si considera ca atitudinea a fost cea care i-a adus infrangerea Azarenkai.

"Simona i-a trimis mingi adanci, liftate. Aceste mingi sunt mult mai greu de plesnit decisiv, e greu sa faci punct din ele. Azarenka a intrat pe teren cu o singura tactica aroganta: <<te sparg, te mananc de vie, nu ai nicio sansa>>. A vrut sa dea in toate mingile, sa faca punct decisiv mereu. Cand s-a lovit de tactica Simonei, a inceput sa le puna pe gard. In felul acesta, Simona a castigat 11 game-uri si Azarenka a mai luat 1. A refuzat sa schimbe partitura, chiar daca nu mergea. A fost aroganta si a fost facuta praf de Simona", a spus CTP, la Digi 24. 

 

CTP: "Simona a avut un punct slab!"

 

Cristian Tudor Popescu a completat si a pus ca serviciul Simonei Halep a fost unul slab in meciul de astazi, insa adversara a refuzat sa speculeze acest lucru tot pentru ca a avut o atitudine aroganta. 

"Simona a avut un punct slab, dar Azarenka nu l-a speculat, tot din aroganta. Serviciul lui Halep nu a mers cum trebuie azi. Dar a fost poate cel mai bun meci pe iarba facut de Simona in cariera ei", a mai spus CTP.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies