Tenis

Cazul Djokovic provoacă scandaluri incredibile! Ce cuvinte grele și-au aruncat Andy Murray și Nigel Farage 

„Să înregistrați și când le spuneți sârbilor că ați făcut campanie să-i deportați din Marea Britanie!”, i-a transmis Murray lui Farage. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 13:24
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 13:32

Cazul controversat al lui Novak Djokovic răscolește lumea în primele zile ale anului. Părerile diverse conturate pe marginea evenimentelor întâmplate la Melbourne au produs disensiuni uriașe între persoane de renume.

Într-un ultim conflict pe Twitter, Andy Murray și Nigel Farage și-au aruncat cuvinte grele, fostul lider ATP opunându-se din punct de vedere politic mutărilor făcute de politicianul britanic.

Scandal monstruos iscat între Nigel Farage și Andy Murray pe Twitter

Fost conducător al partidului UKIP și militant pentru Brexit, Nigel Farage s-a deplasat la Belgrad pentru a face o vizită familiei Djokovic. Primit în camera trofeelor de către fratele actualului număr 1 ATP, Djordje, Nigel Farage și-a publicat experiență sub formă video pe Twitter.

Andy Murray a reacționat subit, spunând: „Vă rog să înregistrați și momentul în care le spuneți că ați petrecut marea parte a carierei dumneavoastră făcând campanie pentru a deporta est-europenii din Marea Britanie,” a scris tenismenul scoțian pe Twitter.

Nigel Farage i-a oferit la rândul său o replică acidă, scriind: „Dragă Andy, clar nu înțelegi politica sau campania Brexit, dar ești plin de prejudecată. Concentrează-te pe tenis și, un mic sfat, mai zâmbește și tu din când în când,” a scris Nigel Farage, răspunzându-i dublului campion de la Wimbledon

Modifică setările cookies