Tenis

Reacții dure în lumea tenisului, după deportarea lui Novak Djokovic: „Nimeni nu i-a ținut partea.” Ce a transmis Kyrgios

Nick Kyrgios, Patrick Mouratoglou și Alize Cornet au reacționat subit la decizia instanței de a-l deporta pe Novak Djokovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 10:09
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 10:16

Decizia Curții Federale Australiene de a nu revizui anularea vizei lui Novak Djokovic de către Ministrul Imigrării, Alex Hawke a provocat reacții puternice în lumea tenisului. 

Contestatar vehement al sârbului în trecut, tenismenul australian, Nick Kyrgios a reacționat publicând un singur emoji, ilustrând un gest prin care își duce mâna la față în semn de dezaprobare. 

Alize Cornet: „Novak e mereu primul care ține partea jucătorilor, dar nimeni nu i-a ținut partea acum.”

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou a afirmat că marele pierzător al acestui haos care s-a întins pe durata unei săptămâni și jumătate este turneul Australian Open

„Marele pierzător al acestui haos e turneul. Singura veste bună e că, în cazul bun, vom începe să vorbim despre tenis,” a transmis antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. 

Franțuzoaica Alize Cornet a tras un semnal de alarmă, reproșându-le colegilor din ATP lipsa de susținere afișată față de Novak Djokovic, în aceste clipe dificile pentru numărul 1 mondial. 

„Cunosc prea puține detalii ca să judec situația. Ce știu e că Novak e mereu primul care ține partea jucătorilor, dar nimeni nu i-a ținut partea acum. Fii tare, Djokovic! 

Și, oameni buni... nu mă numiți anti-vaccinistă, vă rog! Mulțumesc!”, a scris jucătoarea de tenis din Hexagon, Alize Cornet. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies