Alexander Zverev ATP Olga Sharypova Tenis

Campionul olimpic Zverev, anchetat pentru violență domestică asupra iubitei: „A țipat: 'Sper să mori!' M-a izbit de perete!”

Alexander Zverev (24 ani, 4 ATP) este acuzat de violență domestică. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2021, 23:13
Data actualizarii: Luni 04 Octombrie 2021, 23:18

Tenismenul ce a câștigat aurul olimpic în această vară la Tokyo se află în fața unor acuzații extrem de grave! Iubita sa, Olga Sharypova, a povestit episoadele violente prin care a trecut cu tânărul jucător, iar directorul general al ATP a oferit detalii despre situația neamțului. 

Mai mult, ATP a deschis o anchetă în cazul lui Zverev, pentru a afla ce s-a întâmplat, iar în funcție de rezultat, urmează să fie luate măsuri. 

  • Alexander Zverev și Olga Sharypova

„Ca organizație, recunoaștem că trebuie să facem mai multe ca să asigurăm toate persoanele implicate în tenisul profesionist că sunt protejate și se simt în siguranță. Recomandările acestui raport ne vor ajuta să dezvoltăm o nouă abordare solidă în ceea ce privește acest subiect.

Ne luăm angajamentul să facem progrese și suntem conștiențică acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Acuzațiile la adresa lui Alexander Zverev sunt foarte serioase și avem responsabilitatea să fim foarte atenți.

Sperăm ca investigația noastră să ne permită să identificăm lucrurile care au avut loc și să determinăm măsurile care se pot lua ulterior”, a spus Massimo Calvelli. 

Dezvăluiri cutremurătoare ale iubitei 

Olga Sharypova a povestit ce i s-a întâmplat în 2020, când s-a gândit chiar la sinucidere după modul în care Zverev s-a comportat cu ea. Mai mult, tânăra a dezvăluit că și tatăl tenismenului a avut reacții agresive la adresa ei. 

„Prima oară când m-a lovit eram la Monaco. Ne-am certat, eram pe hol. M-a apucat de cap și m-a izbit de perete. Apoi a fost un incident în Maldive, m-a umilit în fața prietenilor.

Iar în 2019, la Mastersul de la Shanghai, eram cu o prietenă la un salon de cosmetică și am început să primesc mesaje de la el. Se enervase pentru că lăsasem un bol de fructe pe masă și nu era curat. Când m-am întors la hotel, a vorbit extrem de urât cu mine.

De aceea, am avut un moment de criză și mi-am injectat insulină, nu mai voiam să mă lupt. Când s-a întors mi-a dat niște glucoză și s-a înfuriat urlând la mine că de ce vreau să-i fac asta și să mor în camera lui. 

A spus că el este o victimă, că îl împiedic să se concentreze, dar când i-am sugerat să punem capăt relației, a devenit și mai groaznic, m-a strâns de gât și a țipat la mine: 'Sper să mori, dar nu în camera mea! Injectează-ți insulină, dar du-te și fă-o pe stradă!'.

Chiar și tatăl lui mă jignea și-mi spunea că sunt un gunoi. Iar când încercam să-mi fac bagajele, mă lua din nou la bătaie”, a dezvăluit Olga. 

Modifică setările cookies