Novak Djokovic Alexander Zverev US Open 2021 Tenis

Djokovic și Zverev au jucat punctul care nu se mai încheia niciodată tocmai la minge de set! Desfășurarea schimbului de mingi ireal 

Alexander Zverev a salvat eroic o minge de set în semifinala cu Novak Djokovic, la capătul unui schimb de 53 de mingi. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 09:16
Data actualizarii: Sambata 11 Septembrie 2021, 09:21

Novak Djokovic și Alexander Zverev au jucat punctul turneului de la US Open 2021 în penultimul act, care s-a întins pe durata a trei ore și treizeci și patru de minute de joc. Djokovic s-a impus, 4-6, 6-2, 6-4, 4-6, 6-2 și va juca a noua finală a carierei în Openul American. 

La a doua minge de set procurată de Djokovic în setul 3, numerele 1 și 4 ATP au realizat un schimb de mingi de nu mai puțin de 53 de lovituri, din care a ieșit învingător învinsul Alexander Zverev, care în cele din urmă însă nu a reușit să întoarcă soarta setului cu numărul trei. 

Raliu de 53 de lovituri la minge de set, în semifinala Djokovic vs. Zverev 


Contrar așteptărilor, într-un schimb prelungit, Novak Djokovic a obosit mai puternic decât adversarul său de această dată, Zverev fiind ajutat și de adrenalina secretată în contextul nevoii de a salva mingea de set. Germanul a încheiat punctul cu o dreaptă inversă direct câștigătoare, fiindu-i răsplătit curajul cu care a jucat în acest moment de cumpănă.

Pentru cele cinci victorii semnate pe tabloul principa, Alexander Zverev va părăsi New York-ul cu un cec în valoare de $675,000. Zverev i-a învins la ediția 2021 a US Open pe Sam Querrey, Albert Ramos-Vinolas, Jack Sock, Jannik Sinner și Lloyd Harris. 

Modifică setările cookies