VIDEO Camila Giorgi, bombardată cu întrebări despre presupusa falsificare a vaccinului: răspunsurile italiencei

Camila Giorgi Australian Open 2023 Camila Giorgi vaccin vaccin anti-covid Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 08:25
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 08:33

Camila Giorgi a răspuns ferm, când a fost întrebată dacă și-a falsificat certificatul verde. 

Camila Giorgi (31 de ani, 70 WTA) a debutat perfect în ediția 2023 a Openului Australian, în ciuda zgomotului produs în jurul său, în perioada sărbătorilor, în urma unei investigații începute de Procuratura din Vicenza, care vizează eliberarea de certificate verzi false.

Sportiva italiană a învins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova - finalista Roland Garros 2021 -, scor 6-0, 6-1, într-o manieră convingătoare, Camila Giorgi petrecând doar 57 de minute pe teren, în runda inaugurală. 

Camila Giorgi: „Doctorul e în pericol, ea a avut probleme cu legea de mai multe ori.”

Timp de cinci minute, cât a fost durata conferinței de presă susținute în limba engleză, Camila Giorgi a fost întrebată exclusiv despre investigație. „Despre ce vorbești? Vaccinarea e vaccinare. Am răspuns deja la întrebarea aceasta. E vorba de un singur vaccin,” a fost unul dintre răspunsurile Camilei Giorgi, într-o discuție cu un jurnalist. 

„Problemele sunt ale doctorului, nu ale mele. Ea a avut probleme cu legea de mai multe ori. Eu mi-am făcut vaccinurile în locuri diferite. Sunt foarte calmă, altfel nu aș veni aici să joc. Ea este în pericol. Eu mi-am făcut vaccinul cu ea doar o dată. Toate celelalte vaccinuri le-am făcut cu alți doctori. Sunt 300 de nume implicate în această investigație, nu doar al meu,” a susținut Camila Giorgi, chestionată în legătură cu această situație delicată, potrivit jurnalistului Jose Morgado

Acuzațiile primite de familia Giorgi

Arestată în februarie 2022 pentru falsificarea a peste o sută de certificate de vaccinare anti-COVID, medicul Daniela Grillone Tecioiu a admis că printre persoanele implicate s-ar fi aflat membrii familiei Giorgi.

Jucătoarea de tenis, Camila Giorgi (31 de ani, 66 WTA) este cel mai important nume de pe lista persoanelor suspectate că ar fi cerut medicilor să li se falsifice certificate verzi care să ateste o pretinsă vaccinare anti-COVID.

Daniela Grillone Tecioiu, alături de soțul său, Andrea Giacoppo și nefrologul Erich Goepel Volker au fost arestați, după care eliberați, până la judecarea cazului. În urma unui interogatoriu recent, informează Corriere del Veneto, Daniela Grillone Tecioiu ar fi admis că le-ar fi oferit membrilor familiei Giorgi fără a-i fi vaccinat vreodată. 

„Am oferit certificate verzi false întregii familii Giorgi,” a fost declarația mediclui în vârstă de 57 de ani. „Camila a venit să mă întrebe de posibilitatea obținerii unor atestate false,” a mai spus medicul Daniela Grillone Tecioiu, potrivit Gazzetta dello Sport

Corriere del Veneto anunță că jucătoarea italiană de tenis ar fi procedat la fel în cazul tuturor vaccinurilor, nu doar în situația vaccinării anti-COVID.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!