Australian Open 2023 Australian Open ce nu se vede la TV Melbourne Park Tenis

GALERIE FOTO Australian Open 2023 | Furnicarul din Melbourne Park: ce nu se vede la TV 

Primul turneu de Grand Slam al anului stârnește un interes enorm și generează imagini pline de dinamism nu numai pe terenurile de tenis.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 13:55
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 14:12

A început tenisul de calitate, dar s-a dat și startul distracției la Australian Open pentru cei care au avut oportunitatea să-și cumpere un bilet sau abonament pentru turneul la care și România e reprezentată. 

Australian Open 2023 | Ce nu se vede la TV

Melbourne Park, complexul în care e organizat Australian Open din 1988, devine un adevărat festival pentru iubitorii de tenis. Fanii sportului alb beneficiază de o gamă variată de oportunități pentru a-și petrece timpul liber până la momentul intrării în arenele care găzduiesc înfruntările dintre titanii tenisului.

Magazinele cu suveniruri, standurile menite să le lase vizitatorilor câte o amintire de suflet, arenele în miniatură pe care fanii pot încinge o partidă  sau restaurantele de lux declanșează o atracție magnetică asupra celor care aleg să-și petreacă o zi la Melbourne Park. 

Complexul care găzduiește Australian Open e unicul care dispune de trei arene cu acoperiș retractabil: Rod Laver Arena (14.820 de locuri), John Cain Arena (10.300 de locuri) și Margaret Court Arena (7.500 de locuri). 

Australian Open e și pentru fotoreporterii din întreaga lume o ocazie de a surprinde momente de bucurie pură pentru fani nu numai în interiorul arenelor, ci și pe aleile largi din complex și la standurile multicolore profilate pe tenis, divertisment, artă culinară sau aparținând sponsorilor turneului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!