VIDEO S-a dus spiritul sărbătorilor? :) Provocatoarea Camila Giorgi, filmată în lenjerie intimă 

Camila Giorgi Camila Giorgi sexy Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 17:30
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 17:32

Camila Giorgi și-a surprins fanii cu un videoclip provocator publicat de Crăciun. 

Jucătoarea italiană de tenis, Camila Giorgi a profitat de atenția abundentă a oamenilor din perioada sărbătorilor și a filmat o nouă reclamă pentru un set de lenjerie intimă sexy.

Peste 50,000 de urmăritori au apreciat videoclipul publicat de Camila Giorgi, care a ținut în brațe un ursuleț de pluș, dar, în același clip, și-a etalat abdomenul lucrat intens în sala de forță. 

Camila Giorgi, videoclip viral pe Instagram

„Ți-ai dat jos bluza pentru a face vaccinul?” a fost remarca ironică lăsată de un utilizator al platformei Instagram, în secțiunea de comentarii, în contextul în care Camila Giorgi este actualmente anchetată într-un proces în care mai mulți medici au fost arestați pentru acordare de certificate verzi false.

Suspectată că nu ar fi făcut vaccinul anti-COVID și că ar fi participat în sezonul 2022 neavând, în fapt, dreptul de a juca, premiile financiare totale de peste $755,000, câștigate de italiancă în acest an, ar putea ajunge sub lupa judecătorilor, în cazul în care Procuratura din Vicenza o va găsi vinovată de fals în acte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!