GALERIE FOTO „Crăciunița” Camila Giorgi grăbește sărbătorile: italianca a făcut deliciul fanilor cu o apariție palpitantă

Camila Giorgi Camila Giorgi sexy Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Decembrie 2023, 17:15
Data actualizarii: Luni 04 Decembrie 2023, 17:15

Camila Giorgi s-a pozat îmbrăcată într-o rochie sexy de culoare roșie, anunțându-și fanii că vacanța a început, oficial, pentru ea. 

Camila Giorgi (30 de ani, 68 WTA) și-a început în mod oficial vacanța. Sportiva din Italia a ales să își anunțe fanii cu privire la acest lucru prin intermediul unei fotografii făcute acasă, care o afișează îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare roșie, în ton cu sărbătorile de iarnă.

„Doamne!”, „Ce zeiță!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de miile de admiratori pe care jucătoarea de tenis din Italia îi are pe Instagram.

Sfertul de finală jucat la Wimbledon 2018, cea mai bună performanță a Camilei Giorgi, într-un turneu de mare șlem

În mai puțin de o zi de la momentul publicării, Camila Giorgi a strâns peste 25,000 de aprecieri, iar postarea nu dă semne de încetinire în circulația sa pe această platformă socială. 

În sezonul 2022, Camila Giorgi a avut un palmares egal, cele 16 victorii fiind neutralizate de cele 16 eșecuri suferite în circuitul WTA, în acest an. În 2021, spre comparație, Giorgi a strâns 23 de victorii, având același număr de înfrângeri, 16. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!