GALERIE FOTO Arenele BNR nu sunt o soluție! Unde se va ține turneul ATP care se întoarce la București, în aprilie 2024

ATP Bucuresti cosmin hodor Ion Tiriac Tenis ATP Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 06 Octombrie 2023, 19:43
Data actualizarii: Vineri 06 Octombrie 2023, 19:43

Bucureștiul va găzdui din nou un turneu ATP 250, începând cu luna aprilie a anului 2024. 

București va redeveni oraș-gazdă al circuitului ATP, începând cu sezonul 2024.

Competiția de calibru ATP 250 va reveni în capitala țării noastre, în primăvara anului viitor. Anunțul a fost confirmat atât de circuitul ATP, cât și de Ion Țiriac

Turneul ATP de la București ar putea fi organizat la Centrul Național de Tenis ori la Năstase & Marica Sports Club

„Turneul ATP revine la București și va fi organizat la anul, în aprilie, dar încă nu știm unde. Acum încercăm să găsim niște posibilități de organizare.

Din păcate, unde ar trebui și unde ar merita acest turneu să se desfășoare, la Arenele BNR, nu se poate. Terenul central al Arenelor BNR a fost construit pentru finala Cupei Davis din 1972, România - SUA, cu Țiriac și Năstase.

Aceea ar trebui să fie casa tenisului românesc și Centrul Național de Tenis al Federației Române de Tenis. Când intră copiii acolo, să li se taie picioarele... din păcate, nu este. Cred că este o problemă care ține de orgolii. 

În București, sunt două posibilități: Centrul Național de Tenis, unde am organizat și turneul WTA, dar este totul înghesuit și a fost nevoie să facem niște improvizații. De fapt, totul e o improvizație acolo, și am avea mare nevoie de sprijinul Arenei Naționale, care să ne elibereze parcarea.

A doua variantă ar fi la baza Năstase - Marica din nordul Bucureștiului unde e, totuși, mai aerisit și ai loc suficient să faci un teren central de 4000 de locuri, cu loje VIP, facilități pentru jucători ș.a.m.d.,” a declarat Cosmin Hodor, în emisiunea ProSport denumită „Așa-i în tenis.”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!