Ilie Nastase Adidas ATP Tenis

Adidas nu îi prelungește contractul lui Ilie Năstase! Explicația tenismenului: „Așa i-au făcut și lui Messi!”

Adidas a decis să nu îi mai prelungească înțelegerea lui Ilie Năstase.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 19:27

Ilie Năstase a fost printre primii tenismeni care a beneficiat de sponsorizare din partea colosului german, însă după 49 de ani, colaborarea dintre cele două părți a luat sfârșit. Contractul lui Năstase a expirat, iar nemții au decis să nu îi mai ofere o propunere de prelungire. 

Primul lider din istoria ATP a semnat contractul cu Adidas în 1972, iar valoarea acestuia se ridica la 100 000 de dolari pe an, sumă mare pentru acea perioadă. 

  • Ilie Nastase

Năstase a confirmat despărțirea de Adidas, dezvăluind că în viitor căuta să facă proiecte doar sub numele său, fără să mai colaboreze cu vreo firmă. 

„Nu mai am contract cu Adidas. Dacă o să fac ceva, o să fac numai cu numele meu, fără o firmă de echipament!”, a spus Năstase pentru Telekom Sport

Năstase: „Așa i-au făcut și lui Messi!”

Totodată, fostul tenismen a spus și care ar fi motivul din spatele deciziei luate de colosul german. Comentariile sale din 2017 despre copilul Serenei Williams au dus la suspendarea înțelegerii cu Adidas. 

„Ei sunt solidari în astfel de situații. Așa i-au făcut și lui Messi, cân a avut probleme cu taxele. Nu au dat în presă, dar am auzit că așa a fost”, a adăugat fostul tenismen. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies