Ilie Năstase, original ca întotdeauna. Cadoul pe care i l-a pregătit Simonei Halep

Ilie Nastase Ilie Năstase - Simona Halep Nunta Simona Halep Simona Halep Simona Halep - Toni Iuruc Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 20:46
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 20:55

Simona Halep s-a căsătorit civil, miercuri, la Constanța, cu omul de afaceri Toni Iuruc.

Primul lider din istoria circuitului ATP, Ilie Năstase, a fost mereu unul dintre susținătorii Simonei. Dublu câștigător de turneu de Grand Slam, fostul președinte al FRT a spus mereu că Simona mai se mai poate impune la un turneu major după titlurile de la Roland Garros și Wimbledon. 

Ilie Năstase, la nunta Simonei Halep

La evenimentul de azi din Constanța, Ilie e prezent alături de soția sa, Ioana, și spune că i-a pregătit un cadou jucătoarei în vârstă de 29 de ani 

”Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri. Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine.

Mi-a zis Simona că are mari emoţii. I-am zis că finala de la Wimbledon a fost mai grea decât ce o aşteaptă. Atunci au contat emoţiile, acum spune ‘Da’ şi gata, a terminat. Sunt tineri, sunt împreună de doi, trei ani, cred, şi au toată viaţa înainte. De ce să ai emoţii?”, a spus Ilie Năstase pentru Fanatik 

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de doi ani

Naşul de cununie al cuplulului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde va avea loc petrecerea, la care participă 300 de persoane şi care se va încheia la ora 02.00.

Sportiva de 29 de ani şi omul de afaceri de 42 de ani au o relaţie de 2 ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!