Tenis

La vânătoare de comori. Ilie Năstase caută pe internet un obiect valoros pentru Simona Halep

Primul lider din istoria ATP are un obiectiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 08:24
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 08:37

Ilie Năstase a declarat, vineri, că Simona Halep nu a primit de la el cadoul de nuntă cerut, o rachetă de pe timpul când juca, deoarece trebuie să o cumpere de pe internet.

Ilie Năstase caută pe internet o rachetă vintage

"Simona nu a primit încă racheta de la mine pentru că nu am găsit. Trebuie să cumpăr şi eu de pe internet o rachetă de-ale mele. Chiar nu mai am rachete de-ale mele. Nu ştiu cât costă o rachetă, 30-40-50 de euro, nepotul meu ştie, el se ocupă", a spus Năstase.

Fostul număr 1 ATP a schimbat, vineri, câteva mingi cu Simona Halep, Gheorghe Popescu şi Victor Hănescu îmbrăcat în uniforma de general de culoare albă.

Ilie Năstase: "Am jucat tenis în toate costumațiile"

"Am jucat tenis în toate costumaţiile, azi am făcut-o un costum de general. În militar nu am mai jucat, e prima oară. Mi-am făcut uniforma asta albă fiindcă m-am dus la nunta Simonei.

Şi având loc la Marea Neagră şi fiind acum două săptămâni şi Ziua Marinei am hotărât să îmi fac uniformă albă", a afirmat Năstase, prezent, vineri, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis. Agerpres

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies