Ilie Nastase cadou simona halep Ilie Năstase - Simona Halep Ilie Năstase internet Simona Halep Tenis

La vânătoare de comori. Ilie Năstase caută pe internet un obiect valoros pentru Simona Halep

Primul lider din istoria ATP are un obiectiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 08:24
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 08:37

Ilie Năstase a declarat, vineri, că Simona Halep nu a primit de la el cadoul de nuntă cerut, o rachetă de pe timpul când juca, deoarece trebuie să o cumpere de pe internet.

Ilie Năstase caută pe internet o rachetă vintage

"Simona nu a primit încă racheta de la mine pentru că nu am găsit. Trebuie să cumpăr şi eu de pe internet o rachetă de-ale mele. Chiar nu mai am rachete de-ale mele. Nu ştiu cât costă o rachetă, 30-40-50 de euro, nepotul meu ştie, el se ocupă", a spus Năstase.

Fostul număr 1 ATP a schimbat, vineri, câteva mingi cu Simona Halep, Gheorghe Popescu şi Victor Hănescu îmbrăcat în uniforma de general de culoare albă.

Ilie Năstase: "Am jucat tenis în toate costumațiile"

"Am jucat tenis în toate costumaţiile, azi am făcut-o un costum de general. În militar nu am mai jucat, e prima oară. Mi-am făcut uniforma asta albă fiindcă m-am dus la nunta Simonei.

Şi având loc la Marea Neagră şi fiind acum două săptămâni şi Ziua Marinei am hotărât să îmi fac uniformă albă", a afirmat Năstase, prezent, vineri, la lansarea platformei TennisWin, o reţea socială dedicată iubitorilor de tenis. Agerpres

Modifică setările cookies