Simona Halep Amanda Anisimova live text Simona Halep WTA 250 Bad Homburg Simona Halep WTA Bad Homburg 2022 Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Simona Halep a desființat-o pe fosta elevă a lui Cahill, Amanda Anisimova, în sferturi la Bad Homburg: Bianca Andreescu, adversara din semifinale

Simona Halep a dispus de Amanda Anisimova - fostă elevă a lui Darren Cahill - în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Bad Homburg, scor 6-2, 6-1. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 23 Iunie 2022, 19:30
Data actualizarii: Joi 23 Iunie 2022, 20:49

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 6-1 în sferturile turneului WTA 250 de la Bad Homburg

Simona Halep a avut nevoie de numai 55 de minute pentru a o depăși pe fosta elevă a lui Darren Cahill, în faza ultimelor opt jucătoare la Bad Homburg. 

Simona Halep va juca împotriva Biancăi Andreescu, în semifinale, iar a doua finalistă va fi decisă de desfășurarea meciului dintre franțuzoaicele Caroline Garcia și Alize Cornet. 


Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 6-1. Game, set & meci, Simona Halep! O prestație convingătoare din partea Simonei Halep, care conturează un rezultat ajutat și de un joc modest al Anisimovei. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-1. Simona Halep se apropie la un singur game de victorie. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 4-1. După minute bune, Anisimova revine pe tabelă, cu un game la 15. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 4-0. Game la treizeci, Simona Halep, al șaptelea consecutiv în meci. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 3-0. Dublu break, iar partida curge fără echivoc în favoarea Simonei Halep. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 2-0. Halep își ține serviciul în prelungiri și confirmă, la fel ca în primul set, break-ul obținut devreme. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 1-0. Break, Halep, în debutul setului secund. 


Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2. Game & prim set, Simona Halep! După doar 26 de minute trecute de la prima minge servită, românca trece în avantaj pe tabelă. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 5-2. Dublu break, Simona Halep! Va servi pentru câștigarea primului set. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 4-2. Un prim game lung pe serviciul Simonei Halep, trecut însă cu brio, în prelungiri, la prima ocazie de a-l închide. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 3-2. Game la treizeci, Anisimova. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 3-1. Game alb, Simona Halep, încheiat cu un as, care dovedește încă o dată că această săptămână a fost productivă pentru jucătoarea din România, în acest aspect al jocului. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 2-1. Game la 15 pentru Anisimova, care își redresează serviciul devreme în set. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 2-0. Break confirmat de Simona Halep, care a salvat oportunitățile Anisimovei de a-l recupera imediat. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 1-0. Break, Simona Halep, în primul game al meciului. Un singur punct câștigat de Anisimova pe propria servă, în startul de meci.  


Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) leagă succesele pe iarbă: după semifinala jucată la Birmingham, jucătoarea din România s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Bad Homburg, fază competițională în care va avea parte de un duel complicat.

Amanda Anisimova (20 de ani, 25 WTA) le-a învins pe Alison Van Uytvanck, respectiv Ann Li, pentru a ajunge în rândul ultimelor opt jucătoare rămase în turneu, reușind, asemenea Simonei Halep, o victorie în trei seturi, urmată de o reușită facilă, în minim de seturi. 

Sferturile de finală ale turneului de la Bad Homburg

  • Daria Kasatkina - Bianca Andreescu 4-6, 1-6
  • Simona Halep - Amanda Anisimova 
  • Alize Cornet - Angelique Kerber 6-4, 2-6, 6-1
  • Caroline Garcia - Sabine Lisicki 6-3, 7-6 (7)

Daria Kasatkina sau Bianca Andreescu o așteaptă pe câștigătoare în semifinale

Bad Homburg este primul turneu de iarbă pe care Amanda Anisimova îl joacă în acest sezon. Acesta va aduce prima întâlnire directă între Halep și Anisimova pe această suprafață, precedentele desfășurându-se pe zgura de la Roland Garros.

  • Sferturi, Roland Garros 2019: 6-2, 6-4 pentru Amanda Anisimova
  • Tur 3, Roland Garros 2020: 6-0, 6-1 pentru Simona Halep

Fostă elevă a lui Darren Cahill, Amanda Anisimova are 2 titluri WTA în palmares, în proba de simplu, cel mai recent, cucerit la Melbourne, în primele săptămâni ale anului. 

Învingătoarea meciului Simona Halep - Amanda Anisimova va juca în semifinale contra jucătoarei mai bune a duelului dintre Daria Kasatkina și Bianca Andreescu. 

Fost antrenor al Simonei Halep, Andrei Pavel explică motivul ascuns pentru care l-a ales, de fapt, pe Mouratoglou

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!