Simona Halep Amanda Anisimova Simona Halep Amanda Anisimova live text Simona Halep Wimbledon 2022 Tenis

Diabolic de bună! Cum a reușit Simona Halep să o umilească pe Amanda Anisimova pe iarba de la Wimbledon

Simona Halep nu a avut emoții în fața Amandei Anisimova, exceptând ultimele game-uri ale meciului, în care și-a păstrat calmul și a întors-o pe americancă în ultimul game, de la 0-40. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 17:10
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 17:13

Plusul de experiență categoric al Simonei Halep (30 de ani) în fața Amandei Anisimova (20 de ani) a fost evident în sfertul de finală câștigat cu 6-2, 6-4 de sportiva din România.

Cu excepția celor trei game-uri pierdute de la 5-1 în setul secund, în care Anisimova a avut o doză de șansă, Halep a dominat copios partida, iar statisticile confirmă superioritatea Simonei Halep în fața Amandei Anisimova.

Ucigătoare la retur, Simona Halep a profitat și de un joc slab făcut de Anisimova, care a greșit neforțat de 28 de ori

A fost o partidă jucată excelent, din punct de vedere tactic, de Simona Halep, care a așteptat cu răbdare să vadă derularea jocului americancei - care s-a soldat cu un număr neverosimil, de 28 de erori neforțate, în cele 63 de minute ale jocului.

Dacă Simona Halep a greși neforțat de numai 6 ori, românca nu s-a arătat intimidată de viteza și forța loviturilor americancei, care a jucat un tenis imprecis și lipsit de luciditate. 

Simona Halep a câștigat 77% din punctele jucate cu al doilea serviciu, înregistrând un nou aspect tehnic la care a progresat simțitor, sub comanda lui Patrick Mouratoglou, față de procentajul de 38% al Anisimovei pe serviciul secund, exploatat cu nesaț de jucătoarea din țara noastră. 

Modifică setările cookies