Simona Halep Amanda Anisimova Simona Halep Amanda Anisimova live text Simona Halep Wimbledon 2022 Wimbledon 2022 Tenis

VIDEO Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 6-4. Victorie istorică: Halep, pentru a treia oară în semifinale la Wimbledon! 

Simona Halep a învins-o pe Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, în doar 63 de minute, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon.  

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 16:40
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 18:34

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 6-4, în sferturile turneului de la Wimbledon

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 6-4. Game, set & meci, Simona Halep! Românca ajunge în a treia semifinală a carierei la Wimbledon. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-4. Anisimova ajunge la trei game-uri consecutive și provoacă un prim moment de sperietură zdravănă. Halep va avea însă a doua șansă de a servi pentru calificare. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-3. Simona Halep pierde pentru prima dată pe propria servă în acest meci, iar Amanda Anisimova pare să prindă, într-un sfârșit poate prea târziu, o doză de curaj în fața româncei. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-2. Game, Anisimova, dar Simona Halep va servi, după pauză, pentru a treia semifinală a carierei pe iarba londoneză. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 5-1. Simona Halep nu dă niciun semn de slăbiciune la serviciu și se apropie la un singur game de victorie. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 4-1. Simona Halep avansează cu încredere înspre semifinalele turneului de la Wimbledon. Un nou break semnat de româncă, iar Anisimova își lovește geanta cu racheta, într-un prim semn de frustrare majoră. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 3-1. Nici viteza, și nici forța loviturilor Anisimovei nu o incomodează pe Simona Halep, care așteaptă răbdătoare momentul ideal pentru a contraataca. Se confirmă break-ul adjudecat anterior, iar seturile încep să semene între ele din ce în ce mai puternic. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 2-1. Amanda Anisimova ajunge la 18 erori neforțate în 36 de minute de joc, un număr incredibil, având în vedere înălțimea ocaziei: sfert de finală de Grand Slam. Simona Halep nu regretă erorile adversarei și ajunge devreme cu break în față inclusiv în setul secund. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 1-1. Game alb, Simona Halep. Serva arată convingător în startul setului doi, iar această armă a româncei poate face diferența pentru a reuși o victorie în minim de seturi. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2, 0-1. Hold, Anisimova, care deschide din nou setul fără emoții mari pe propriul serviciu. 


Simona Halep - Amanda Anisimova 6-2. Game & prim set, Simona Halep! O lecție de constanță servită de jucătoarea din țara noastră, care a profitat de toate cele 13 erori neforțate comise de americancă, dovedind sânge rece la ambele mingi de break procurate.

Deși serviciul a intrat doar cu 59% în manșa întâi, Halep nu și-a pierdut cumpătul și a rezistat cu calm în puncte, nelăsând impresia că ar fi vreodată intimidată de forța imprimată în lovituri de Anisimova. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 5-2. Anisimova oprește seria de cinci game-uri consecutive realizată de Halep, dar setul pare deja adjudecat, având în vedere inconstanța cu care americanca a găsit terenul advers în această jumătate de oră de joc. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 5-1. Halep înfruntă cu hotărâre primele mingi de break ale oponentei și reușește din nou game pe propria servă, în prelungiri, ajutată și de noi erori neforțate comise de tânăra jucătoare din SUA. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 4-1. Simona Halep leagă break-urile, într-un start de meci în care a comis o sigură neforțată, în timp ce americanca a adunat 6. Jocul riscant al Anisimovei nu funcționează în fața constanței Simonei Halep, în acest început de meci. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 3-1. Break confirmat de Simona Halep, la treizeci, într-un game în care a servit inteligent, căutând corpul oponentei. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 2-1. Break, Simona Halep! Apar primele erori neforțate în jocul Anisimovei, care caută prea curând soluțiile în puncte, iar tactica se întoarce împotriva ei. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 1-1. Hold la cincisprezece pentru Simona Halep, o replică solidă la servă, în ciuda dublei greșeli comise în al doilea punct. 

Simona Halep - Amanda Anisimova 0-1. Game alb reușit de americancă, în debutul meciului. 


Calificată pentru a cincea oară în sferturile de finală ale competiției de la Wimbledon, Simona Halep va revizita Terenul Central, unde a prestat cel mai convingător tenis al întrecerii feminine, în meciul cu Paula Badosa, încheiat 6-1, 6-2

Simona Halep va primi replica fostei eleve a lui Darren Cahill, Amanda Anisimova miercuri, 6 iulie, începând cu ora 15:30. Partida va fi prima fixată pe Centre Court și va fi urmată de duelul dintre Rafael Nadal și Taylor Fritz. 

Halep o conduce cu 2-1 pe Anisimova la meciurile directe, cea mai recentă întâlnire directă încheindu-se scor 6-2, 6-1, în faza sferturilor turneului WTA 250 de la Bad Homburg. 

Pe Terenul Nr. 1, ziua de miercuri va fi condusă de sferturile dintre Ajla Tomljanovic și Elena Rybakina, respectiv Nick Kyrgios și Cristian Garin. 

Modifică setările cookies